ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Απομένουν πολλές λεπτομέρειες"

"Απομένουν πολλές λεπτομέρειες"
INTIME SPORTS

Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ Πανιώνιος την καταρχήν συμφωνία για την παραχώρηση των Κουμορτζί και Μανιάτη στον Ολυμπιακό επισημαίνοντας ωστόσο ότι απομένουν σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα.

Παράλληλα από τους Νεοσμυρνιώτες τονίζεται ότι αναφορικά με την περίπτωση του Μήτρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα και υπάρχει η ελπίδα ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι "κυανέρυθροι":" Υπήρξε σήμερα μια κατ' αρχάς συμφωνία για τη παραχώρηση των Μανιατη και Κουμορτζί.

Απομένουν πάρα πολλές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα.

Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα και μέσα στην εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μητρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη".

"Κλειδί" στην υπόθεση αποτελεί το αν ο Γιάννης Μανιάτης θα αποχωρήσει άμεσα από τον Πανιώνιο ή κάτι τέτοιο θα γίνει το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί τώρα, πλέον οι Νεοσμυρνιώτες θα πρέπει να καλύψουν ένα ακόμη μεγάλο κενό στο ρόστερ. Έτσι δεν αποκλείεται στο...τραπέζι να πέσει και το όνομα του Γκαλίτσιου ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.

Πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι οι "κυανέρυθροι" επιθυμούν και την προσθήκη του Γιάννη Παπαδόπουλου με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πανιώνιος με την παραχώρηση πλέον δύο σημαντικών παικτών στο ρόστερ της ομάδας, θα πρέπει να κινηθεί για την ενίσχυση του σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, έχοντας πλέον και μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

Όλα αυτά τη στιγμή που την Τρίτη αναμένεται και το τελικό ραντεβού για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, προκειμένου πλέον να προχωρήσουν και οι κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ