ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο διαζύγιο με Στόρε

Επίσημο διαζύγιο με Στόρε
INTIME SPORTS

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Μίκαελ Στόρε από τον πάγκο του Πανιωνίου.Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξε αρνητική απάντηση από τον Έβαλντ Λίνεν

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Σουηδό τεχνικό.

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3:30 μ.μ. στα γραφεία του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, συνάντηση μεταξύ των κ. Ζερβακάκου, Καμπανόπουλου και του κ. Στόρε.

Αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ με τον κ. Μίκαελ Στόρε",
ανέφερε η ανακοίνωση.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον 35χρονο προπονητή μετά την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Διαγόρα και από τη στιγμή που ο ίδιος δεν παραιτήθηκε μετά την αναμέτρηση στην Ρόδο, ρίχνοντας το μπαλάκι στην διοίκηση.

Τελικά μετά τον ορισμό του νέου διοικητικού σχήματος στο οποίο πρόεδρος είναι ο Ηλίας Λιανός αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες το διαζύγιο με τον Σκανδιναβό πρώην τεχνικό της ΑΪΚ.

Ο Μίκαελ Στόρε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "κυανέρυθρων" τον περασμένο Απρίλιο όταν και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Στην Ελλάδα ήρθε με περγαμηνές καθώς την προηγούμενη σεζόν είχε κατακτήσει το νταμπλ στην Σουηδία με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Η πορεία της ομάδας όμως από τα φιλικά της προετοιμασίας δεν ήταν καλή όμως και το ξεκίνημα της σεζόν,επιβεβαίωσε τις ανησυχίες που υπήρχαν.

Μετά από επτά αγωνιστικές, ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανσερραϊκό με απολογισμό μία νίκη(σ.σ την τρίτη αγωνιστική με 1-0 επί του Άρη), μία ισοπαλία(σ.σ 1-1 με την Ξάνθη στη δεύτερη αγωνιστική) και πέντε ήττες(σ.σ 1-0 εντός από Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη, 1-2 από Παναθηναϊκό και Καβάλα εκτός και 1-3 από τον ΠΑΟΚ επίσης εκτός) και πλέον η ανάγκη για αλλαγή φάνταζε επιτακτική.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και το πέρασμα του Σουηδού προπονητή ήταν σύντομο από την πλατεία.


Ήδη όσον αφορά στην επόμενη μέρα έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών.


Ο Παύλος Δερμιτζάκης που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα όνομα που βρίσκεται στην λίστα όπως και αυτό του Τάκη Λεμονή που έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Ομόνοια.

Αρνητική απάντηση από τον Λίνεν


Ο τελευταίος μάλιστα είχε περάσει ξανά από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για μικρό χρονικό διάστημα μετά το διαζύγιο των Νεοσμυρνιωτών με τον Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός προπονητής επίσης είναι ελεύθερος και αρκετοί φίλοι των "κυανέρυθρων" δείχνουν να επιθυμούν την επιστροφή του.

Πληροφορίες ανέφεραν πάντως ότι ο Έβαλντ Λίνεν στην προσέγγιση που του έγινε από την διοίκηση απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να κοουτσάρει ξανά τους Νεοσμυρνιώτες, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Πλέον μένει να φανεί ποιός θα είναι ο προπονητής της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη καθώς η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Στόρε στον πάγκο θα έχει βρεθεί στο επόμενο διήμερο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ