ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή και ανταλλάγματα

Επιστροφή και ανταλλάγματα
INTIME SPORTS

Με την επιστροφή του Ντάριο Φερνάντεζ είναι πιθανό να ανοίξει η νέα εποχή με τον Ερασιτέχνη στα ηνία της ΠΑΕ. Ανταλλάγματα σε πιθανές προτάσεις για την παραχώρηση των Κουμορτζί ή Μανιάτη θα ζητήσουν οι "κυανέρυθροι".

Με μία κίνηση που θα "ζεστάνει" τον κόσμο της ομάδας είναι πιθανό να ξεκινήσει η νέα εποχή στον Πανιώνιο με τον Ερασιτέχνη στα ηνία της ΠΑΕ.

Ο Ντάριο Φερνάντεζ που ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και πέρυσι όταν φορούσε την φανέλα του Άρη, αποθεώθηκε στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είναι μία από τις προτεραιότητες.

Ο 32χρονος μέσος έχει επιστρέψει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία τον απέκτησε από τον "Ιστορικό" το 2008.

Προηγουμένως στην τριετία που ήταν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε συνολικά 66 συμμετοχές και 6 γκολ.

Οι επαφές με την Μπεϊτάρ, συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στο μεταξύ η νέα τάξη πραγμάτων στην διοίκηση, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών με τα ονόματα των Μανιάτη και Κουμορτζί να είναι στο προσκήνιο.

Οι "κυανέρυθροι" εκτός από το οικονομικό, σκοπεύουν να ζητήσουν και έμψυχα ανταλλάγματα σε πιθανές προτάσεις για ποδοσφαιριστές τους, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος όπου θα παίξει τα ρέστα της για την παραμονή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ