ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έτοιμοι Ριέρα και Βαζ Τε

Έτοιμοι Ριέρα και Βαζ Τε
Πανιώνιος - Άρης INTIME SPORTS

Ευχάριστα τα νέα για τον Μίκαελ Στόρε καθώς ο Ριέρα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Βαζ Τε αναμένεται επίσης να είναι έτοιμος την Πέμπτη. Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις ο Κοντοές. Ομιλία του Σουηδού τεχνικού και ανάλυση των μέχρι στιγμής αγώνων της ομάδας.

Στην διάθεση του προπονητή του Πανιωνίου για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, αναμένεται να βρίσκονται οι Σίτο Ριέρα και Ρικάρντο Βαζ Τε.

Ο Ισπανός όπως αναμενόταν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Πορτογάλος εβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αναμένεται πλέον αύριο να μπει και αυτός κανονικά.

Στον αντίποδα ενόχληση στη γάμπα αισθάνθηκε ο Γιάννης Κοντοές και γι' αυτό αποχώρησε από την προπόνηση. Ο "κυανέρυθρος" αμυντικός θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Πέμπτη.


Κατά τα άλλα Μίκαελ Στόρε είχε στη διάθεση του και τους περισσότερους από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Μάχο και ο Χίκα αναμένονται αύριο.


Ο Σουηδός τεχνικός ανέλυσε τους μέχρι στιγμής αγώνες της ομάδας καθώς συγκέντρωσε όλους του ποδοσφαιριστές του «Ιστορικού» και με τη βοήθεια βίντεο, τους ανέλυσε τις φάσεις, τα όποια λάθη που έγιναν και γενικά την εικόνα που είχε η ομάδα στους 5 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Talent group στον «Απήλιον»

Στο μεταξύ με σκοπό την ανάπτυξη ταλέντων από τα φυτώρια της ομάδας και μετά από πρόταση του Γενς Μπάγκσμπο δημιουργήθηκε ένα «Talent Group» το οποίο έχει σαν σκοπό την ταχύτερη ανάπτυξη ορισμένων από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του «Ιστορικού». Πρόκειται για κάτι που γίνεται σε πάρα πολλές ομάδες του εξωτερικού.

Στο γκρουπ αυτό συμμετέχουν 10 παιδιά, ηλικίας 16 έως 19 ετών. Πέντε από την πρώτη ομάδα και πέντε από τη δεύτερη. Το πρόγραμμα του γκρουπ περιλαμβάνει μία έξτρα προπόνηση την εβδομάδα, πέραν των κανονικών που κάνουν οι νεαροί αθλητές.


Σε αυτή την προπόνηση γίνονται ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, καθώς και εξειδικευμένες ασκήσεις επάνω στην θέση την οποία αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής ατομικά.

Η προπονήσεις του «Talent Group» γίνονται από τον Γιάννη Χριστόπουλο, υπό την επίβλεψη του Μίκαελ Στόρε.

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη



Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη εξέδωσε η ΠΑΕ στην οποία ανέφερε:"Στα πλαίσια της εντός έδρας αναμέτρησής μας (6η αγωνιστική) για το πρωτάθλημα της SuperLeague, 2010 - 2011, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Εργοτέλης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 στις 17.15, η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Οι θύρες 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.

Τα παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας της θύρας 2 (25€) θα έχουν πρόσβαση μόνο από ενα συγκεκριμένο τουρνικέ της θύρας 2.


Η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται τις εξής ώρες:

Σάββατο , 16/10/'10, 12.15 - 17.15, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Σάββατο , 16/10/'10, 15.15 - 17.15, Εκδοτήριο Ι.Χρυσοστόμου & Σοφούλη


Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Έκδοση Καρτών Φιλάθλου και Επανεκτυπώσεις Απολεσθέντων Καρτών θα γίνονται από τα γραφεία της Π.Α.Ε (είσοδος από θύρα 6) την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 16.10) από τις 12.15 - 15.00.

Κάθε κάτοχος κάρτας φιλάθλου (στην οποία δεν έχει φορτωμένο διαρκείας) αγοράζοντας ενα εισιτήριο, μπαίνει στο γήπεδο χρησιμοποιώντας την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ. Εάν επιθυμεί να αγοράσει (εως τέσσερα) παραπάνω εισιτήρια εκτός του δικού του, λαμβάνει κανονικά εισιτήρια τα οποία χρησιμοποιούν οι κάτοχοι για να εισέρθουν στο γήπεδο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας χρησιμοποιούν και αυτοί την κάρτα φιλάθλου τους για να μπούν στο γήπεδο. Μπορούν και εκείνοι να αγοράσουν έως τέσσερα εισιτήρια, τα οποία είναι επίσης κανονικά χάρτινα εισιτήρια τα οποία χρησιμοποιούν οι κάτοχοι για να εισέρθουν στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1 ΜΑΘΗΤΙΚΗ / ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Συνοδός Μαθητή/ Αθλητή €5

ΘΥΡΑ 2
Κανονικό €15
Παιδικό €5

ΘΥΡΑ 3 (Μόνο από τον Σύνδεσμο Πάνθηρες)
Κανονικό €15
Μέλη€8

ΘΥΡΑ 4
Κανονικό €30
Παιδικό €5

ΘΥΡΑ 7
Κανονικό €30
Παιδικό €5

ΘΥΡΑ 5/6

Επισήμων Α/Γ
Κανονικό €50
Παιδικό €25

V.I.P A/Γ
Κανονικό €60
Παιδικό €30

V.I.P Β
Κανονικό €80
Παιδικό €30

V.V.I.P
Κανονικό €150
Παιδικό €75


*Τα εισιτήρια της Μαθητικής Κερκίδας δίνονται μόνο την ημέρα του αγώνα, έξω από τη θύρα 1, δυο ώρες πρίν την έναρξη του αγώνα εώς την έναρξη. Αυστηρά για συνοδούς μαθητών και μόνο".


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ