ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Για αποτέλεσμα στην Τούμπα

Για αποτέλεσμα στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω της τιμωρίας του "Δικεφάλου του Βορρά", Τούμπα. Αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Μίκαελ Στόρε.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και το θετικό αποτέλεσμα κρίνεται απαραίτητο την Κυριακή για τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Οι "κυανέρυθροι"στον απόηχο των διοικητικών αλλαγών μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κιντή και την είσοδο των Ηλία Λιανού και Γιώργου Ζερβακάκου, αντιμετωπίζουν τον "Δικέφαλο του Βορρά" σε ένα άδειο γήπεδο λόγω της τιμωρίιας των "ασπρόμαυρων", ψάχνοντας για βαθμούς προκειμένου να "ανασάνουν" βαθμολογικά αλλά και βελτιώσουν την ψυχολογία τους για την συνέχεια.


Ο Μικαελ Στόρε δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Βαζ Τε, ο Κούρντι αλλά και ο Πούπο που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη ενώ στον αντίποδα στους "εκλεκτούς" είναι οι Κούκετς, Αναστασόπουλος και Οκπάκο. Παράλληλα επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Κοντοές.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Μάχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Βαρό, στο αριστερό ο Κοντοές και στο κέντρο της άμυνας ο Λάτκα με έναν εκ των Σιόβα ή Όμο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μανιάτης, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς ή Αναστασόπουλος, Κούκετς, Ριέρα και στην επίθεση ο Μπάλαμπαν.

Την αποστολή αποτελούν οι:Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Όμο, Κοντοές, Γουνδουλάκης, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Οκπάκο, Χίκα, Αναστασόπουλος, Κούκετς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην Τούμπα ήταν το 1985 με τα γκολ των Μαυρίκη και Μπαρζόφ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ