ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ήττα από τη Μάλαγα στη Γερμανία

Ήττα από τη Μάλαγα στη Γερμανία

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Γερμανία, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Ισπανική Μάλαγα με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Εντίνιο στο 20'.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν πάντως καλή απόδοση και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών που δεν είχε στην διάθεση του τους διεθνείς Μανιάτη, Κουμορτζί, Μάχο και Σιόβα, ξεκίνησε στην ενδεκάδα τον Γάλλο αμυντικό, Φρανκ Κεντρέ δίπλα στον Μάρτιν Λάτκα.

Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τόμας Μπέλιτς, στο δεξί άκρο ο Γιάννης Κοντοές και στο αριστερό ο Νοτιοαφρικανός, Πάτρικ Φουνγκουάγιο.


Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν ως αμυντικοί μέσοι ο Έντιν Τσότσαλιτς με το άλλο νέο απόκτημα της ομάδας, τον Λιβεριανό Ισαάκ Πούπο, στα δύο άκρα ο ο Νιγηριανός Σολομόν Οκπάκο μαζί με τον Φανούρη Γουνδουλάκη ενώ ο Νταβόρ Κούκετς ήταν πίσω από τον Μπόσκο Μπάλαμπαν που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.


Στο πρώτο ημίχρονο οι "κυανέρυθροι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 15' μετά τον ωραίο συνδυασμό των παικτών του Πανιωνίου έξω από την περιοχή, ο Γουνδουλάκης έστρωσε στον Κοντοέ και αυτός σούταρε λίγο άουτ ενώ στο 19΄ μετά το σουτ Γουνδουλάκη έξω από την περιοχή,η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.


Στο 20' ωστόσο η Μάλαγα άνοιξε το σκορ όταν μετά το γεμισμα από δεξιά και την κεφαλιά του Ελισέου παράλληλα με την εστία από αριστερά, ο Εντίνιο με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.


Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 33' όταν μετά από έμισμα τουΠάτρικ Φουνγκουάγιο από αριστερά, ο Πούπο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.


Στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές.Ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 47' μετά από εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μπάλαμπαν λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.


Στο 59' από πάσα του Φουνγκουάγιο από αριστερά στον Οκπάκο το σουτ έξω από την περιοχή, βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.


Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δύο ευκαιρίες για τη Μάλαγα. Στο 86' από φάουλ έξω από την περιοχή από τα αριστερά, ο Ζόρντι Πάμπλο έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών

Τέλος στο 87', ο Ζόρντι Πάμπλο έκανε το σκαφτό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Μπέλιτς έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Μάλαγα: Αρνάου, Γκάμεζ, Ελιγκτον, Μτίλιγκα (46' Τόρες), Γκιόνα, Γκονζάλες (76' Πορτίγιο), Ελισέου (46' Πάμπλο), Χουανίτο (90' Ράμος), Μπεναχούρ (60' Τορίμπιο), Λούκιουε (60' Χουανμί), Εντίνιο.


Πανιώνιος: Μπέλιτς, Λάτκα, Κεντρέ (63' Κούρντι), Πάτρικ (88' Κοντοχρήστος), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Πούπο (46' Σκούρτης), Οκπάκο (72' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (65' Οκόρο), Κούκετς (72' Κολοβός), Μπάλαμπαν


Στόρε:"Θέλω να κερδίζουμε"


Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε παρουσιάστηκε ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας:" Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και δικαιούμασταν να είχαμε σκοράρει. Όμως, δεν είναι αυτό που μετράει. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και σήμερα χάσαμε.


Θέλω και να παίζουμε καλά και να κερδίζω. Κάναμε αυτό που ήθελα, δηλαδή να δείξουμε ψυχραιμία με την μπάλα και να την κυκλοφορήσουμε. Αυτό είναι θετικό. Κρατάμε την απόδοση και πετάμε το αποτέλεσμα".


Σε ερώτηση για το πως είδε τον Κεντρέ που έδειξε ιδιαίτερα ανεβασμένος και αν ξεχώρισε κάποιους νεαρούς παίκτες, είπε: "Ναι, ήταν αρκετά καλός. Ηταν πολύ σταθερός και είχε καλές τοποθετήσεις. Θα ανεβαίνει συνεχώς.


Είναι πολύ καλός παίκτης. Από τους μικρούς, ήταν πολύ καλός ο Κολοβός. Ολοι προσπάθησαν αλλά ο Κολοβός, πήρε πρωτοβουλίες, έδειξε καλά στοιχεία και ήταν πολύ θετική η παρουσία του".



*Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ριέρα, Βαζ Τε και Γιόνσον. Ο Σουηδός τραυματίστηκε στην μύτη στην πρωινή προπόνηση αλλά δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.


*Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Κιντή.


*Περίπου 500φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Μπάντ Κρόιτσχεν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στην πλειοψηφία τους ήταν Ελληνες ομογενείς, ενώ πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου μοίρασαν στα μικρά Ελληνόπουλα αρκετές φανέλες και σημαίες της ομάδας.






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ