ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξέσπασε στον Απόλλωνα Αθηνών

Ξέσπασε στον Απόλλωνα Αθηνών
INTIME SPORTS

Με 8-1 νίκησε τον Απόλλωνα Αθηνών σε φιλικό παιχνίδι στο "Απήλιον", ο Πανιώνιος. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Χίκα, Ρίσγκαρντ, Κούκετς ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Σάμαρης και Όμο.

Η Δευτέρα ήταν ημέρα φιλικού αγώνα όπως συνηθίζεται στον Πανιώνιο. Οι "κυανέρυθροι" με τον Μίκαελ Στόρε να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός από τους Κούκετς και Χίκα, επικράτησαν με 8-1 του Απόλλωνα Αθηνών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας "Απήλιον" στο Κορωπί.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Χίκα, Ρίσγκαρντ και Κούκετς και από ένα οι Σάμαρης και Όμο. Το σκορ άνοιξε στο 5' με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Κούκετς. Στο 20' με σουτ από αριστερά ο Χίκα έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος του πέναλτι, σημείωσε το 3-0 στο 35'.


Στο 40' ο Ρούσης μείωσε προσωρινά για τον Απόλλωνα ενώ στο 45' με δυνατό σουτ από δεξιά ο Κούκετς έκανε το 4-1.


Στο 63΄ο Δανός αμυντικός μέσος, Ρίσγκαρντ με κεφαλιά από σέντρα του Σάμαρη διαμόρφωσε το 5-1 ενώ ο τελευταίος με πέναλτι στο 65' έκανε το 6-1. Στο 67' από ασίστ του νεαρού Σπυρόπουλου, ο Ρίσγκαρντ "έγραψε" το 7-1 ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85' με πέναλτι του Όμο.


Η σύνθεση του Πανιωνίου: Μπέλιτς, Κούρντι, Όμο, Φουγκουάγιο, Σάμαρης, Γουνδουλάκης (55' Σπυρόπουλος), Οκπάκο, Πούπο (45' Παρτούς), Κούκετς (70' Κολοβός), Ρίσγκαρντ (70' Κοντοχρήστος), Χίκα (45' Αναστασόπουλος).



Κατά τα άλλα, όσοι αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟ είχαν ρεπό σήμερα. Ο Μοχάμεντ Σαλαλί έγινε πατέρας. Η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Για το λόγο αυτό ο Σαλαλί πήρε άδεια και ταξίδεψε στη Γαλλία. Θα επιστρέψει στις προπονήσεις κανονικά την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ