ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Κυανέρυθρο" πισωγύρισμα...

"Κυανέρυθρο" πισωγύρισμα...
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει το "κυανέρυθρο" πισωγύρισμα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα που διατηρεί τον Πανιώνιο σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή και καθιστά την ανάγκη ενίσχυσης ως επιτακτική την περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γνωρίζοντας ότι ο Πανιώνιος μετά από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ηρακλή και Λάρισα, πίστευαν ότι η ώρα για την αντεπίθεση είχε 'έρθει.

Για ένα ακόμη Σάββατο όμως οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν. Για έβδομη φορά σε αυτή την ημέρα γνώρισαν την ήττα με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμείνει σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή της.

Παρότι προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά φέτος, ο "Ιστορικός" εμφάνισε ξανά τις αδυναμίες του παρελθόντος στο παιχνίδι με την Κέρκυρα γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα του μετά από αυτές κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη και Ατρόμητο και μάλιστα με το ίδιο σκορ(0-1) στην έδρα του.

Και όλα αυτά ενώ έχει επιβληθεί με 1-0 σε πιο δύσκολα θεωρητικά εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τον Άρη, την ΑΕΚ και τον Ηρακλή.

Οι "κυανέρυθροι" "πλήρωσαν" μία ακόμη αδυναμία στην άμυνα σε εντός έδρας αναμέτρηση και παρότι ο αντίπαλος τους δεν δημιούργησε άλλες σημαντικές ευκαιρίες, δεν κατόρθωσαν ξανά να κάνουν την ανατροπή,δείχνοντας εικόνα ανάλογη με τις προηγούμενες εντός έδρας ήττες τους.

Η απουσία του Μάρτιν Λάτκα στην άμυνα ήταν εμφανής και όπως αποδείχτηκε δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ενώ την ίδια στιγμή, ο τρόπος ανάπτυξης ήταν προβλέψιμος όσο και παράδοξος από τους δύο ακραίους μπακ,με τους αμυντικούς της Κέρκυρας να έχουν εύκολο έργο.

Παρά το ρίσκο με την χρησιμοποίηση των Σαλαλί, Μπάλαμπαν και Ριέρα στην ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νεοσμυρνιώτες δεν απείλησαν ιδιαίτερα, χάνοντας πάντως έστω την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο φινάλε με την τεράστια ευκαιρία του Κροάτη ο οποίος κινήθηκε ξανά σε ρηχά νερά.

Η έλλειψη ενός δημιουργικού μέσου είναι φανερή όπως όμως και ενός καθαρόαιμου σέντερ φορ που θα δώσει λύσεις απέναντι στις κλειστές άμυνες.

Την ίδια στιγμή τα λάθη του καλοκαιριού εξακολουθούν να κοστίζουν καθώς ο Πανιώνιος δεν διαθέτει αριστερό μπακ.

Με όλα αυτά έστω και αν η περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρεται για μεγάλες αλλαγές, η ανάγκη ενίσχυσης είναι μεγάλη προκειμένου η ομάδα να εμφανίσει ένα καλύτερο πρόσωπο αλλά και πάνω απ΄όλα να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση της.

Βέβαια για να συμβούν όλα αυτά χρειάζεται να προχωρήσει και η αποδέσμευση κάποιων παικτών προκειμένου να...αποσυμπιεστεί και το ρόστερ των "κυανέρυθρων".

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν λοιπόν ένα ακόμη αγώνα μπροστά τους αυτή την εποχή για να διορθώσουν όσο είναι δυνατόν τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπάλα παίζει η διοίκηση η οποία καλείται να...σκοράρει ώστε στην "πλατεία" να καταφέρουν να δουν φως στην άκρη του τούνελ και να ελπίζουν ότι τη σεζόν που ο σύλλογος συμπληρώνει 120χρόνια ιστορίας θα αποφύγει τα χειρότερα...

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ