ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λήγει η προθεσμία

Λήγει η προθεσμία
INTIME SPORTS

Η προθεσμία που έθεσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για προτάσεις αγοράς της ΠΑΕ έληξε και πληροφορίες έφεραν τον Ηλία Λιανό να είναι υποψήφιος. Χαμόγελα για τη νίκη επί του Ηρακλή.

Η προθεσμία που είχε δώσει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για την υποβολή προτάσεων αγοράς της ΠΑΕ, λήγει την Δευτέρα και οι τελευταίες πληροφορίες έφεραν τον Ηλία Λιανό να είναι υποψήφιος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ που είχε αναλάβει την προεδρία πριν από κάποιο διάστημα φερόταν διαθετειμένος να καταθέσει πρόταση προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε "κυανέρυθρα" χέρια και πλέον μένει να φανεί αν κάτι τέτοιο θα γίνει πράξη μέσα στην ημέρα.

Στην σκιά των διοικητικών, η ομάδα για πρώτη φορά πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες μετά το 1-0 επί του Ηρακλή και το γεγονός αυτό δημιουργεί αισιοδοξία την συνέχεια.

Οι "κυανέρυθροι" κατόρθωσαν να φτάσουν στο τρίποντο σε ένα ακόμη αγώνα αποφασιστικής σημασίας και ευελπιστούν ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη έως το τέλος του πρώτου γύρου, όπου το πρόγραμμα κρίνεται βατό.

Συγκεκριμένα ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την Κέρκυρα, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ενώ στο τέλος του πρώτου γύρου, οι Νεοσμυρνιώτες θα υποδεχτούν τον Αστέρα Τρίπολης.

Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή ώστε ο Πανιώνιος να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ικανοποίηση επικρατεί όμως και για την απόδοση των νεαρών παικτών οι οποίοι μπήκαν στην ενδεκάδα και έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Ο λόγος για τον Σάμαρη αλλά και τον Αναστασόπουλο οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή με αποτέλεσμα να μην φανεί και η απουσία του Κουμορτζί στους τελευταίους αγώνες.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ