ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μεταβίβαση με υπογραφές

Μεταβίβαση με υπογραφές
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Από αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας. Σενάρια για επαφές με τον Τάκη Λεμονή για τον πάγκο, πρώτη μεταγραφή ο Φερνάντεζ.

Η οριστική μεταβίβαση θα γίνει με την έκδοση της σχετικής άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν και τα δύο μέρη για σχετική επίσπευση.

Μία νέα εποχή αρχίζει λοιπόν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς μετά από 4,5 χρόνια ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποτελεί παρελθόν και ο Ερασιτέχνης αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη,Γεράσιμος Βεντούρης έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου που θα πιάσει άμεσα δουλειά για να "τρέξει" τα πολλά θέματα που υπάρχουν στην ομάδα.

Μάλιστα ήδη προέκυψαν και σενάρια για το θέμα προπονητή με το όνομα του Τάκη Λεμονή να βρίσκεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα πληροφορίες ανέφεραν ότι οι νέοι ιθύνοντες των "κυανέρυθρων" είναι σε επαφές με τον Έλληνα τεχνικό που στο παρελθόν εργάστηκε ξανά για ένα μικρό διάστημα στον πάγκο του συλλόγου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Βέβαια εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ενώ όπως τόνισε και ο Γεράσιμος Βεντούρης θα γίνει και συζήτηση με τον Άκη Μάντζιο, πιθανότατα μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος Ντάριο Φερνάντεζ αναμένεται να είναι η πρώτη κίνηση για την ενίσχυση των "κυανέρυθρων" και η επιστροφή του στην "πλατεία" είναι πιθανό να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών με τους Κουμορτζί και Μανιάτη να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι αλλά τους "κυανέρυθρους" να επιθυμούν και έμψυχα ανταλλάγματα σε πιθανές προτάσεις για την απόκτηση τους.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ σε ανακοίνωση της ενημέρωσετους φιλάθλους της ομάδας ότι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο στάδιο των Σερρών, για τον αγώνα με τον τοπικό Πανσερραϊκό (15.00), η Θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου.Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι € 20.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ