ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νέα πρεμιέρα με Ατρόμητο

Νέα πρεμιέρα με Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Όπως και στην πρώτη του θητεία στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Παράσχος θα κάνει ξανά πρεμιέρα στην τεχνική ηγεσία των "κυανέρυθρων" κόντρα στον Ατρόμητο. Την πρώτη προπόνηση θα κάνει το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας τεχνικός. Γυμναστής ο Νεκτάριος Πανταζής.Ρίσγκαρντ:"Φοβάμαι ότι τελείωσα".

Ο Γιώργος Παράσχος ετοιμάζεται για την δεύτερη θητεία του στον Πανιώνιο και όπως είχε συμβεί και στο ξεκίνημα της πρώτης του παρουσίας στον πάγκο των "κυανέρυθρων", αντίπαλος θα είναι ο Ατρόμητος.

Στις 7 Φεβρουαρίου του 2010, ο 58χρονος προπονητής στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών, είχε ως αντίπαλο ξανά τον Γιώργο Δώνη και τον Ατρόμητο, τότε στο Περιστέρι όπου ο "Ιστορικός" είχε ηττηθεί με 0-1 με γκολ του Μπρίτο στο 55'.

Τότε μάλιστα είχε παρατάξει στην ενδεκάδα οκτώ παίκτες που υπάρχουν και σήμερα στο ρόστερ του "Ιστορικού"( Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Κοντόες, Κουμορτζί, Σιόβας, Ριέρα, Μπάλαμπαν).

Πλέον ο Γιώργος Παράσχος που "πιάνει" ξανά δουλειά από το απόγευμα της Τετάρτης καθώς θα προπονήσει για πρώτη φορά στο "Απήλιον" τους "κυανέρυθρους", θα προετοιμάσει την ομάδα για ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο, αυτή την φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ως βοηθό τον Άκη Μάντζιο όπως και πέρυσι ενώ παράλληλα ο γυμναστής της εθνικής ομάδας Νεκτάριος Πανταζής θα είναι επίσης στο πλευρό του στο τεχνικό τιμ.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στα θετικά είναι η επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί αν ο Γιώργος Παράσχος θα τον επιλέξει όπως και πέρυσι για τη θέση του αμυντικού μέσου ή του δεξιού μπακ.

Ρίσγκαρντ:"Φοβάμαι πως τελείωσα"

Ο Δανός μέσος, Κάσπερ Ρίσγκαρντ που μετακόμισε το καλοκαίρι στον Πανιώνιο και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής έως τώρα, δήλωσε στον Τύπο της Δανίας." Φοβάμαι πως η καριέρα μου στον Πανιώνιο τέλειωσε. Ανησυχώ πολύ. Δεν μου έχει δοθεί καμία ευκαιρία. Φοβάμαι πως πήρα τη λάθος απόφαση».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Άαλμποργκ, απάντησε: « Αν με πλησίαζε η Άαλμποργκ, θα ήθελα να μιλήσω μαζί της. Αυτή η ομάδα έχει μία μεγάλη θέση στην καρδιά μου».


Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο στην οποία ανέφερε:"Στα πλαίσια της εντός έδρας αναμέτρησής μας (10η αγωνιστική) για το πρωτάθλημα της SuperLeague, 2010 - 2011, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Ατρόμητος Αθηνών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15.00, η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Οι θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2, 3, 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.

Τα παιδικά Εισιτήρια Διαρκείας της θύρας 2 (€25) θα έχουν πρόσβαση μόνο από ενα συγκεκριμένο τουρνικέ της θύρας 2.


Η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται τις εξής ώρες:

Παρασκευή , 12/11/'10, 17.00 - 20.00 Γραφεία Π.Α.Ε (Είσοδος από Θύρα 6)

Σάββατο , 13/11/'10, 12.00 - 15.00, Εκδοτήριο Αγ. Ανδρέου

Σάββατο , 13/11/'10, 13.00 - 15.00, Εκδοτήριο Ι.Χρυσοστόμου & Σοφούλη


Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ή ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Έκδοση Καρτών Φιλάθλου και Επανεκτυπώσεις Απολεσθέντων Καρτών θα γίνονται από τα γραφεία της Π.Α.Ε (είσοδος από θύρα 6) τις ημέρες Παρασκευή από τις 17.00 - 20.00 και Σάββατο από τις 12.00 - 13.00.

Κάθε κάτοχος Κάρτας φιλάθλου (στην οποία δεν έχει φορτωμένο διαρκείας) αγοράζοντας ενα εισιτήριο, μπαίνει στο γήπεδο χρησιμοποιώντας την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ. Εάν επιθυμεί να αγοράσει (εως τέσσερα) παραπάνω εισιτήρια εκτός του δικού του, λαμβάνει κανονικά εισιτήρια (που θα γράφουν το όνομα του) με barcode τα οποία χρησιμοποιούν οι κάτοχοι για να εισέρθουν στο γήπεδο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας χρησιμοποιούν και αυτοί την κάρτα φιλάθλου τους για να μπούν στο γήπεδο αφού εκεί έχουν φορτωμένο το διαρκείας τους για όλους τους αγώνες της χρονιάς. Μπορούν και εκείνοι να αγοράσουν έως τέσσερα εισιτήρια παραπάνω που θα γράφουν το όνομά τους, τα οποία είναι επίσης κανονικά χάρτινα εισιτήρια με barcode, τα οποία χρησιμοποιούν οι κάτοχοι για να εισέρθουν στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1 ΜΑΘΗΤΙΚΗ / ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Συνοδός Μαθητή/ Αθλητή €5

ΘΥΡΑ 2
Κανονικό €10
Παιδικό €5

ΘΥΡΑ 3 (Μόνο από το εκδοτήριο της Αγ. Ανδρέου την ημέρα του αγώνα)
Κανονικό €10
Μέλη€8

ΘΥΡΑ 4
Κανονικό €20
Παιδικό €5

ΘΥΡΑ 7
Κανονικό €20
Παιδικό €5

ΘΥΡΑ 5/6

Επισήμων Α/Γ
Κανονικό €50
Παιδικό €25

V.I.P A/Γ
Κανονικό €60
Παιδικό €30

V.I.P Β
Κανονικό €80
Παιδικό €30

V.V.I.P
Κανονικό €150
Παιδικό €75


*Τα εισιτήρια της Μαθητικής Κερκίδας δίνονται μόνο την ημέρα του αγώνα, έξω από τη θύρα 1, από 13.30 εώς την έναρξη. Αυστηρά για συνοδούς μαθητών/αθλητών και μόνο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ