ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παραίτηση Κιντή

Παραίτηση Κιντή
INTIME SPORTS

Την παραίτηση του στην διάθεση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, έθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Κιντής με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας."Προφανώς η πλήρης ευθύνη για την ως τώρα αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι δική μου.Εννοείται, επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία", τόνισε.

Το κλίμα στον Πανιώνιο ήταν βαρύ μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και υπήρξαν αποδοκιμασίες προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Κιντή.

Ο τελευταίος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, γνωστοποίησε την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία.

"Προφανώς η πλήρης ευθύνη για την ως τώρα αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι δική μου. Εννοείται, επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του μετόχου", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Οι εξελίξεις που αναμένονταν στα διοικητικά των "κυανέρυθρων", ήρθαν την Τετάρτη με τον Γιώργο Κιντή να υποβάλει την παραίτηση του λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Εργοτέλη που έφερε τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πανσερραϊκό.


Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας είχαν ζητήσει την αποχώρηση του σε συνάντηση που είχαν με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Τσακίρη και ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε ότι η παραίτηση του είναι στην διάθεση του μετόχου.


Ο Γιώργος Κιντής ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την έως τώρα αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική εικόνα των "κυανέρυθρων" λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.


Πλέον με την κίνηση του αυτή, καλείται να αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους για το αν θα κάνει αποδεκτή ή όχι την παραίτηση του Γιώργου Κιντή.


Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας επίσημα στις 24 Απριλίου και ξεκίνησε τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την επιλογή του Μίκαελ Στόρε για την τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών, άρχισε το "χτίσιμο" της ομάδας με τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις που έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του συλλόγου.


Το ξεκίνημα όμως στο πρωτάθλημα όμως δεν ήταν καλό και μετά και την τελευταία ήττα από τον Εργοτέλη με μόλις τέσσερις βαθμούς συγκομιδή στις έξι πρώτες αγωνιστικές(μία νίκη,μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες), ο Πανιώνιος βρίσκεται στον βυθό της βαθμολογίας και ο προβληματισμός είναι έντονος ενόψει και της συνέχειας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ