ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Παρών" ο Ερασιτέχνης

"Παρών" ο Ερασιτέχνης
INTIME SPORTS

"Παρών" μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ, δηλώνει ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος σε περίπτωση που ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές του. Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο των Νεοσμυρνιωτών αναμένεται να έχει την Τετάρτη ο Γεράσιμος Βεντούρης και όλα δείχνουν ότι ο "Ιστορικός" είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες στον σύλλογο.

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ανέφερε:" Σε συνέχεια των συζητήσεων του Προέδρου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. κ. Γεράσιμο Βεντούρη, με το μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Πανιώνιος κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, σχετικά με την πιθανότητα παραχώρησης των μετοχών της Π.Α.Ε. στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. (Ερασιτέχνη), πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (Ερασιτέχνη) και κατόπιν ενημέρωσης του Προέδρου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα:

Αν ο κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης επιθυμεί να μεταβιβάσει τις μετοχές και την ευθύνη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Π.Α.Ε., στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. δηλώνει ΠΑΡΩΝ".

Μετά τις παραιτήσεις των κ. Ζερβακάκου και Καμπανόπουλου λόγω των αντιδράσεων για την πρόσληψη του Χρήστου Δάρα, επικρατεί αναταραχή στο ποδοσφαρικό τμήμα και Κωνσταντίνος Τσακίρης εμφανίζεται απογοητευμένος ενώ είναι γνωστή η πρόθεση του να αποχωρήσει από τους "κυανέρυθρους".

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να γίνει πράξη άμεσα με την παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη ο οποίος δείχνει διαθετειμένος να φωνάξει "παρών" στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ΠΑΕ.

Με όλα αυτά μετά τη συνάντηση που αναμένεται να έχει την Τετάρτη, ο Γεράσιμος Βεντούρης με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη είναι πιθανό να αλλάξει σελίδα ο Πανιώνιος, τη στιγμή που συμπληρώνει 120χρόνια ιστορίας.

Επιθυμία άλλωστε όλων των πλευρών, ήταν ο "Ιστορικός" να παραμείνει σε "κυανέρυθρα" χέρια και έτσι την Τετάρτη ενδέχεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και οι "κυανέρυθροι" να μπουν σε μία νέα εποχή με τον Ερασιτέχνη να βγαίνει μπροστά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ