ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πίτα με ευχές για παραμονή

Πίτα με ευχές για παραμονή
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου, η οποία έγινε σε παραλιακό κέντρο της Βάρκιζας, αμέσως μετά τη λήξη της σημερινής προπόνησης.Τύχεροι Ανέστης, Μήτρογλου, Λεμονής από το ποδοσφαιρικό τμήμα και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Αλβανός.

Εκτός από τους" κυανέρυθρους" ποδοσφαιριστές και το τεχνικό-ιατρικό τιμ, το "παρών" έδωσαν ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. καθώς και στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βεντούρης ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες για τον Πανιώνιο, ενώ αφού εξήγησε στους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές από πού προέρχεται το ελληνικό έθιμο της βασιλόπιτας, ανακοίνωσε πως το κάθε τυχερό φλουρί θα κερδίσει 1.000 ευρώ.

Άπαντες αποχώρησαν το απόγευμα και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει νίκες και επιτυχίες για την ομάδα, υγεία και ευτυχία για τους φίλους της.

Πριν την εκδήλωση της κοπής της πίτας, προηγήθηκε γεύμα το οποίο γίνεται ανά τακτά διαστήματα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας, με χρήματα που συγκεντρώνονται από τα πρόστιμα που επιβάλονται σε ποδοσφαιριστές για μικρά "καθημερινά" παραπτώματα.

Την Παρασκευή η προπόνηση των "κυανερύθρων" θα γίνει το πρωί στο "Απήλιον", ενώ το Σάββατο θα γίνει το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ