ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πρώτη" για Μήτρογλου

"Πρώτη" για Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Μήτρογλου που υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 22χρονος φορ μία μέτα μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στους "κυανέρυθρους" έως το τέλος της σεζόν, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, "Απήλιον" στο Κορωπί.

Τον διεθνή άσο υποδέχτηκε ο Τάκης Λεμονής με τον οποίο θα συνεργαστεί και πάλι μετά τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μήτρογλου έπιασε αμέσως δουλειά καθώς συμμετείχε στο πρόγραμμα των Νεοσμυρνιωτών το πρωί της Τετάρτης, δείχνοντας έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του "Ιστορικού" για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι "κυανέρυθροι" περιμένουν από τον διεθνή επιθετικό να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, η οποία με μόλις εννέα γκολ στο ενεργητικό της, διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λίγκα, μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 22χρονος φορ θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο μεταξύ στα μεταγραφικά συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας. Από την Ελληνική αγορά στο στόχαστρο είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τη θεση το δεξιού μπακ, ο Σωτήρης Μπαλάφας του ΠΑΟΚ που ενδέχεται να μείνει ελεύθερος για τη θέση του αμυντικού μέσου αλλά και ο πρώην "κυανέρυθρος", Χρήστος Αραβίδης που δεν υπολογίζεται στον Άρη ως μία ακόμη λύση για την επίθεση.

Εξάλλου πληροφορίες έκαναν λόγο περί ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο μέσο της ΑΕΚ, Λεονάρντο αλλά η περίπτωση του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.

Τέλος από την αγορά του εξωτερικού μένει να φανεί αν παρά την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, θα προχωρήσει και αυτή του Τσέχου επιθετικού, Σβέρκος της Σοσό με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν από την γαλλική ομάδα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ