ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πρώτη" για Ρίσγκαρντ

"Πρώτη" για Ρίσγκαρντ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο έκανε την Δευτέρα ο Δάνος μέσος, Κάσπερ Ρίσγκαρντ. Βασικός στην Αυστρία ο Γιούργκεν Μάχο.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, ο Δανός μέσος Κάσπερ Ρίσγκαρντ τέθηκε από την Δευτέρα στην διάθεση του προπονητή της ομάδας, Μίκαελ Στόρε.

Ο Σκανδιναβός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους "κυανέρυθρους" στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και πλέον ο Σουηδός τεχνικός θα διαπιστώσει μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών την κατάσταση του για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη.


Κατά τα άλλα μετά το ρεπό της Κυριακής, οι Νεοσμυρνιώτες συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον» το απόγευμα . Απόντες οι διεθνείς Μανιάτης, Σκούρτης, Χίκα, Μάχο, Πούπο και Κουμορτζί, ενώ ο Σιόβας επέστρεψε στις προπονήσεις.

Απών επίσης ήταν και ο Μάρτιν Λάτκα, ο οποίος πήρε άδεια για να επισκεφθεί τη σύζυγο του και το νεογέννητο μωράκι του. Μαζί με την ομάδα προπονήθηκε και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης από την Κ-20.Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε δίτερμα και ασκήσεις τακτικής.


* Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας του Πανιωνίου. Για το λόγο αυτό η προπόνηση της ημέρας αυτής θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.



Βασικός ο Μάχο


Στο μεταξύ ο πορτιέρο του Πανιωνίου, Γιούργκεν Μάχο θα έχει θέση βασικού στην Εθνική Αυστρίας στον αγώνα των προκριματικών του "ΕURO 2012" με αντίπαλο το Καζακστάν. Κάτι τέτοιο αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Ντίντι Κονσταντίνι, λέγοντας:"Ο Μάχο θα είναι ο νούμερο ένα και ο Γκρατζέι θα είναι αναπληρωματικός.


Πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη της ομάδας μας. Τους λόγους της απόφασης αυτής τους κρατάμε για εμάς. Αυτή αφορά μόνο το ερχόμενο παιχνίδι με το Καζακστάν. Μετά θα δούμε τι θα γίνει".

Από την πλευρά του ο 33χρονος πορτιέρο, είπε:" Πάντα είχα ως στόχο στόχο να αγωνίζομαι στα προκριματικά του EURO. Ακόμα και τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα είναι δύσκολο να την πάρεις".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ