ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πρώτη" για Σβέρκος

"Πρώτη" για Σβέρκος
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο έκανε το πρωί της Τετάρτης, ο Τσέχος επιθετικός, Βάσλαβ Σβέρκος και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος φορ ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σοσό έως το τέλος της σεζόν,ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης για μόνιμη εγκατάσταση.

Το πρωί της Τετάρτης με την επιστροφή των "κυανέρυθρων" στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Νεοσμυρνιωτών στο Κορωπί όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Τάκη Λεμονή και τους συμπαίκτες του.

Στις συστάσεις "βοήθησε" ο παλιός γνώριμος του Σβέρκος και συμπατριώτης του, Μάρτιν Λάτκα μαζί με τον οποίο είχε φθάσει στο προπονητικό κέντρο ο διεθνής Τσέχος επιθετικός.

Ο Βάσλαβ Σβέρκος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς είχε έρθει στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Τρίτης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προβολή βίντεο, με φάσεις από το νικηφόρο αγώνα της Κυριακής επί του Άρη.

Ακολούθησε προπόνηση η οποία έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού όλοι οι "κυανέρυθροι" είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες ανέφεραν ότι σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα, ο 31χρονος διεθνής Γεωργιανός, Ντάτο Κβιρκβέλια που προορίζεται για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ και θα αποκτηθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ως δανεικός από την Ρουμπίν Καζαν.

Τέλος για τη θέση του μέσου από τη στιγμή που η περίπτωση του Μάριου Νικολάου παραμένει στάσιμη, στην λίστα προστέθηκε ο 29χρονος Ρουμάνος, Εμίλ Ντίκα που ανήκει στην Κλουζ.

Ξεσηκωμός ενόψει Παναθηναϊκού

Η νίκη επί του Άρη σε συνδυασμό με τις νέες μεταγραφές, έχουν σκορπίσε ενθουσιασμό τους φιλάθλους του "Ιστορικού" οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών" την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τα γραφεία της ΠΑΕ δέχονται συνεχώς αιτήματα φιλάθλων για εισιτήρια, διαρκείας Β' γύρου και για έκδοση καρτών φιλάθλου. Κύκλοι της κυανέρυθρης ΠΑΕ ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Είμαστε σίγουροι ότι την Κυριακή οιφίλοι του Πανιωνίου θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και θα βοηθήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Το γήπεδο θα ντυθεί στα κυανέρυθρα. Αυτά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο και την όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει ότι στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας".

Ηπροπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή και πως για να αποκτήσει κάποιος το "μαγικό χαρτάκι" θα πρέπει απαραίτητα να είναι κάτοχος της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί. Οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει σε ανταλλαγή εισιτηρίων (στον Α' γύρο είχαν βρεθεί φίλοι του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ), αλλά με απόφαση της Αστυνομίας κάτι τέτοιο δεν επιτράπηκε για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Βράβευση Μήτρογλου - Συνέντευξη Τύπου Τάκη Λεμονή

Την Πέμπτη(20/1) στο γήπεδο του Πανιωνίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Κώστα Μήτρογλου ως ΜVP της αγωνιστικής (Μουσείο γηπέδου - Ώρα 14:45') και η συνέντευξη Τύπου του κ. Λεμονή (Αίθουσα Τύπου - Ώρα 15:00).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ