ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πωλητήριο για "κυανέρυθρους"

Πωλητήριο για "κυανέρυθρους"
Τσακίρης INTIME SPORTS

Πρόθεση του Κωνσταντίνου Τσακίρη να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών σε γκρουπ επιχειρηματιών του Πανιωνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις από το Σάββατο το βράδυ. Ξεκαθαρίζουν όλα στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης. Πιθανή η έκδοση ανακοίνωσης μέσα στην ημέρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο σε διοικητικό επίπεδο μετά την νέα ήττα από τον Ατρόμητο και τις παραιτήσεις όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Πληροφορίες του Sport24.gr ανέφεραν ότι πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Τσακίρη είναι να παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών σε γκρουπ επιχειρηματιών του Πανιωνίου.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται με σκοπό να βρεθεί η λύση μέχρι την Γενική Συνέλευση της Τρίτης η οποία όπως είναι φανερό έχει κομβικό χαρακτήρα για το μέλλον του συλλόγου ο οποίος συμπληρώνει 120χρόνια ιστορίας.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ήταν και μέλη της τελευταίας διοίκησης και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί το ιδανικό σχήμα που θα οδηγήσει τον Πανιώνιο σε μία κρίσιμη περίοδο όπου η ομάδα ψάχνει για "οξυγόνο" σε όλα τα επίπεδα και βέβαια και το αγωνιστικό.

Ο Ηλίας Λιανός είχε εκφράσει ενδιαφέρον μαζί με άλλους επιχειρηματίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και μένει να φανεί αν και μπροστά και στις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους φιλάθλους των "κυανέρυθρων", η ΠΑΕ θα περάσει ξανά σε "κυανέρυθρα" χέρια για να επικρατήσει και η ηρεμία.

Την ίδια στιγμή αναφορικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το άνοιγμα στην ομάδα δεν φαίνεται να είναι στο μέγεθος που αναφέρθηκε(3,5 εκατ. ευρώ) και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ