ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο ιατρικό τιμ ο Δάρας

Στο ιατρικό τιμ ο Δάρας

Ο Χρήστος Δάρας αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ. Τα σχέδια ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ο πρώην γιατρός του Ολυμπιακού θα είναι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των "κυανέρυθρων".

"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο αθλητίατρος κ. Χρήστος Δάρας αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής του ιατρικού τημ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή οι "κυανέρυθροι" θα επιδιώξουν να προχωρήσουν τις αποδεσμεύσεις μετά τον Φουνκουάγιο με τους Ρίσγκαρντ, Παρτούς, Βαζ Τετ και Κοιλιάρα να είναι οι επόμενοι υποψήφιοι και ενώ ήδη προπονούνται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.

Άλλωστε χρειάζεται να προχωρήσουν οι εκκαθαρίσεις για να έρθει και η ώρα των μεταγραφών όπου στόχος είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ.

Και όλα αυτά ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κουμορτζί όπου μάλιστα ενδεχομένως να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Tέλος στα αγωνιστικά, μετά από το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο "Απήλιον".

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε στη διάθεση του τους Βαρο, Κουμορτζί και Κούρντι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και τους τέσσερις που προπονούνται πριν την υπόλοιπη ομάδα (Βαζ Τε, Ρισγκαρντ, Παρτούς και Κοιλιάρας).

Όσοι αγωνίσθηκαν το Σάββατο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ