ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Θα απολυθεί ο Στόρε"

"Θα απολυθεί ο Στόρε"
Στόρε INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σουηδίας, ο Μίκαελ Στόρε μπορεί να απολυθεί από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ακόμη και την Πέμπτη.

Σε δημοσίευμα στον Τύπο της χώρας της Σκανδιναβίας, γίνεται αναφορά στο βαρύ κλίμα που υπάρχει μετά τον αποκλεισμό από τον Διαγόρα στο Κύπελλο.

Εκπρόσωπος των "κυανέρυθρων" μιλώντας σε εφημερίδα της Σουηδίας όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του πρώην τεχνικού της ΑἹΚ Στοκχόλμης, δεν θέλησε να πει κάτι αλλά αναμένεται το έκτακτο συμβούλιο που θα συγκαλέσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης για να επικυρωθεί το διαζύγιο με τον 35χρονο προπονητή.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και με την ομάδα να είναι στην προτελευταία θέση της Σούπερ Λίγκα ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ εντός έδρας και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας ενώ προηγείται ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκαελ Στόρε ανέλαβε τα ηνία του Πανιωνίου τον περασμένο Απρίλιο και είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ