ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βεντούρης: "Κοντά σε Μήτρογλου"

Βεντούρης: "Κοντά σε Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γεράσιμος Βεντούρης

Κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό είναι ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Βεντούρη. Ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύνρνης, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", για τον επιθετικό των "ερυθρόλευκων", για τις υποθέσεις των Μανιάτη, Κουμορτζί, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην Superleague.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γεράσιμος Βεντούρης στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για το θέμα του Μήτρογλου: " Ο Μήτρογλου από την αρχή ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Είμαστε πολύ κοντά στην απόκτησή του, απλά καθυστερήσαμε γιατί δεν έγινε η μεταβίβαση των μετοχών την Πέμπτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη ή την Τετάρτη", ενώ επεσήμανε πως η πρίπτωση αυτή συνδέεται με τον Γιάννη Μανιάτη.

Για το ενδιαφέρον των "αιωνίων" για τον Μπερνάρ Κουμορτζί τόνισε: " Ο Μπερνάρ δεν έχει προσφέρει αυτά που θα θέλαμε φέτος. Είχαμε μια κουβέντα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια του β΄ γύρου. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρόθεση μας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να χάσουμε δύο παίκτες.

Με τον Παναθηναϊκό είχαμε επαφές με τον κύριο Αντωνίου. Στην αρχή έγινε πρόταση που περιελάμβανε χρήματα και παίκτες και στην συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση μόνο με έμψυχα ανταλλάγματα, που δεν την συζητήσαμε".

Για την πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα: " Η ομάδα με βάση το έμψυχο δυναμικό της, δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο νέος μας προπονητής είναι εγνωσμένης αξίας με μεγάλη πείρα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει μια χαρά. Ήδη στοιχεία από την δουλειά του, έχουν ήδη φανεί".

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μανιάτη είπε: " Με τον κύριο Αδαμίδη έχω μιλήσει αρκετές φορές. Μιλήσαμε και σήμερα και ανταλλάξαμε ευχές. Γνωρίζουμε τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μανιάτη, αλλά ο κύριος Αδαμίδης κατανοεί ότι το μέλλον του παίκτη συνδέεται έμμεσα με την περίπτωση του Μήτρογλου. Μέσα στην εβδομάδα θα λήξει το θέμα και θα δούμε αν υπάρχει νόημα να μιλήσουμε ξανά για τον ποδοσφαιριστή".

Τέλος αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: " Κινήσεις θα κάνουμε τον Ιανουάριο. Απλά πάντα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να γίνουν κινήσεις άμεσης αποτελεσματικότητας που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θα έχω και σήμερα συνάντηση με τον κύριο Λεμονή για μεταγραφικά θέματα. Πάντως η ομάδα θα ενισχυθεί".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ