ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ώρα ενίσχυσης

Ώρα ενίσχυσης

Προτεραιότητα η μεταγραφική ενίσχυση στον Πανιώνιο με τον Μήτρογλου για την επίθεση και τον Φερνάντεζ για τη μεσαία γραμμή να είναι τα πρώτα ονόματα στην λίστα.

Οι "κυανέρυθροι" έχουν δύο βασικούς στόχους στην περίοδο του Ιανουαρίου όπου η ομάδα θα ενισχυθεί στην προσπάθεια της να αλλάξει πρόσωπο στον δεύτερο γύρο και να ξεφύγει από την "ουρά" της βαθμολογίας.

Η ανάγκη της απόκτησης επιθετικού φαντάζει ως επιτακτική και ο Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος στόχος.

Οι Νεοσμυρνιώτες επιθυμούν την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού και ενδεχομένως σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση να διαδραματίσει και το πιθανό ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για έναν εκ των Μανιάτη ή Κουμορτζί.

Την ίδια στιγμή αναφορικά με τον δημιουργικό μέσο, ο Ντάριο Φερνάντεζ είναι υποψήφιος για επιστροφή στη Νέα Σμύρνη. Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες, υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Αργεντινός θα γίνει ξανά κάτοικος "πλατείας", μένοντας ελεύθερος από την Μπεϊτάρ για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει για 1,5 χρόνο.

Από 'κει και πέρα οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ καθώς ο νεαρός Παριανός από τον Εθνικό Αστέρα θα αποτελέσει εναλλακτική λύση αλλά και κεντρικού αμυντικού.

Στον αντίποδα συνεχίζονται και οι επαφές όσον αφορά στο μέτωπο των εκκαθαρίσεων με τους Βαζ Τε, Κοιλιάρα, Ρίσγκαρντ και Παρτούς να είναι στην μαύρη λίστα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ