ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζητείται...επιθετικός

Ζητείται...επιθετικός
INTIME SPORTS

"Πονοκέφαλος" η επίθεση για ένα ακόμη παιχνίδι στον Πανιώνιο, ο οποίος κλείνει τον πρώτο γύρο με πολύ φτωχή συγκομιδή και χρειάζεται ενίσχυση για να αποφύγει τα χειρότερα στην Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι με αντίπαλο στα μέτρα του στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και πέταξε ξανά βαθμούς.

Οι Νεοσμυρνιώτες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και με εννέα μόλις τέρματα στο ενεργητικό τους, διαθέτουν την χειρότερη γραμμή κρούσης στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Μπάλαμπαν για ένα ακόμη αγώνα δεν κατόρθωσε να σηκώσει το βάρος και μάλιστα αποδοκιμάστηκε και από τους φίλους του "Ιστορικού" στην εξέδρα ενώ ο νεαρός Σκούρτης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ήταν κινητικός όμως είναι φανερό ότι του λείπουν παιχνίδια.

Η συγκομιδή των 15 βαθμών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, σημαίνει ότι η ομάδα χρειάζεται στο δεύτερο γύρο ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο για να αποφύγει τα χειρότερα.

Η ανάγκη απόκτησης επιθετικού δείχνει αναγκαία αλλά δεν είναι η μόνη θέση όπου οι "κυανέρυθροι" χρειάζονται προσθήκη.

Η απόκτηση δημιουργικού μέσου, αριστερού μπακ αλλά και κεντρικού αμυντικού είναι ακόμη κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν και πλέον ο Τάκης Λεμονής με την διοίκηση του Ερασιτέχνη, καλούνται να βρουν τις λύσεις ώστε η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ