ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Δοκιμάζεται ο Σιλά

Δοκιμάζεται ο Σιλά

Ο Κανφορί Σιλά δοκιμάζεται από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και αν πείσει θα αποκτηθεί. Σε νέα μαγνητική υποβλήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου

Στις Σέρρες βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Κανφορί Σιλά. Ο 30χρονος αμυντικός που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα, ξεκίνησε την Τρίτη προπονήσεις με τον Πανσερραϊκό και αν πείσει για την ετοιμότητά του τότε θα αποκτηθεί.

Ο Σιλά τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τις Σίβασπορ, Μπουγιουκσεχίρσπορ, ενώ πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ.

Από εκεί και πέρα, σε νέα μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε την Τρίτη ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Παράλληλα, την Δευτέρα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, συρραφή μηνίσκου και καθαρισμό χόνδρου ο Ντιόγκο και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τους επόμενους δύο μήνες.

Το πρόγραμμα των "λιονταριών" την Τρίτη περιελάμβανε διπλή προπόνηση, στην οποία δεν γυμνάστηκαν οι Μπόζινταρ Τάντιτς και Λεοζίνιο, ωστόσο από την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ