ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Τάντιτς

ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ<BR>
OFI - PANSERAIKOS
ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ
OFI - PANSERAIKOS
INTIME SPORTS

Ο Τάντιτς προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στην διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Βελτιώνεται η κατάσταση του Παπάζογλου, ο οποίος συνέχεισε την θεραπεία του

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς από την προπόνηση της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ο Τάντιτς έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα δίχως ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού για το ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Παράλληλα, ο Ντιόγκο, προχώρησε σε αφαίρεση των ραμμάτων από την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο Παπάζογλου συνέχισε τη θεραπεία του δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή, Παύλου Δημητρίου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς στο βοηθητικό γήπεδο της Ομόνοιας υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και του βοηθού προπονητή – γυμναστή, Νίκου Ζαλίκα.

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με την Αυστρία και ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που την Τετάρτη στο "Θώδειο" Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελπίδων Νορβηγίας.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ