ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Σίντζιτς: "Θα παλέψω για την ιστορία της ομάδας"

Σίντζιτς: "Θα παλέψω για την ιστορία της ομάδας"

Tην πρώτη του προπόνηση με τον Πανσερραϊκό πραγματοποίησε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "λονταριών" Ούρος Σίντζιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ο στόχος είναι η παραμονή και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Εκτός από τον Σίντζιτς την πρώτη του προπόνηση με τον Πανσερραϊκό έκανε και ο τερματοφύλακας Μπαρτάλσκι, ο οποίος είναι υπό δοκιμή.

" Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανσερραϊκό. Ο Νίκολα Μπέλιτς με ενημέρωσε ότι η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη και οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ καλοί. Αυτό που σκέφτομαι και επιθυμώ είναι ο Πανσερραϊκός να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να παίξω όσο γίνεται καλύτερα και η ομάδα να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Δεν γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα γύρω από την ιστορία του Πανσερραϊκού αλλά αυτό που επιθυμώ και θα παλέψω είναι να βάλω ένα λιθαράκι να μεγαλώσει η ιστορία της ομάδας. Πάντως για τον Πανσερραϊκό έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα, όπως και πληροφορήθηκα ότι η δύναμη του είναι πάντα οι φίλαθλοι".

Στα αγωνιστικά εκτός από τον Σίντζιτς την πρώτη του προπόνηση έκανε και ο νεαρός τερματοφύλακας Μπαρτάλσκι, ο οποίος είναι υπό δοκιμή.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις. Η προετοιμασία ενόψει Πανιωνίου ολοκληρώνεται το Σάββατο. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ