ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Τέλος του Μπανγκουρά - ενοχλήσεις ο Βρούτσινα

Τέλος του Μπανγκουρά - ενοχλήσεις ο Βρούτσινα
INTIME SPORTS

Ο... άσωτος υιός Μπανγκουρά συμφώνησε και όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη το πρωί θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια. Εξακολουθεί να πονάει ο Βρούτσινα.

Το σίριαλ της επιστροφής, αλλά και την ανανέωσης του συμβολαίου του όπως προέκυψε στη συνέχεια, του Μπανγκουρά παίρνει τέλος και επίσημα την Πέμπτη το πρωί, καθώς ο Αφρικανός άσος θα βάλει την υπογραφή του τελικά.

Τα "λιοντάρια" ανακοίνωσαν την Τετάρτη το βράδυ πως βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του 22χρονου άσου, όμως όλα δείχνουν πως ο Μπανγκουρά θα πάει αρχικά στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και στη συνέχεια θα πάει για προπόνηση.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα δεχθεί με χαρά πίσω τον... άσωτος υιό, καθώς μετά τον τραυματισμό του Βρούτσινα θέλει άλλη μια λύση στην επίθεση και ο Αφρικανός άσος είναι μια πολύ ποιοτική προσθήκη.

Τέλος όσον αφορά τον Κροάτη φορ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις το απόγευμα της Τετάρτης οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, όμως ο ίδιος αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις και αν δεν είναι εντάξει και στην προπόνηση της Πέμπτης, τότε δύσκολα θα παίξει το Σάββατο στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ