ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Πάγκαλος

Παρελθόν ο Πάγκαλος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πανθρακικός προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανθρακικό ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος. Ο 24χρονος επιθετικός είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει και έτσι οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.

" Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο. Η λύση του επαγγελματικού συμβολαίου έγινε μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστή", ανέφερε η ανακοίνωση.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας τα οποία τέθηκαν ήδη στην κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Γήπεδο ΟΠΑΠ Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 10.00- 14.00 και το απόγευμα 18.00- 21.00.

Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής: Θύρα 1: 15 ευρώ, Θύρα 2: 10 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ, Θύρα 6: 15 ευρώ και Θύρα 7 (Vip): 25 ευρώ".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ