ΠΑΟΚ

Αποστολόπουλος: "Θέλω ΠΑΟΚ"

Αποστολόπουλος: "Θέλω ΠΑΟΚ"

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε με το Βασίλη Αποστολόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως θέλει να αγωνιστεί τον ΠΑΟΚ.

Το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο των μεταγραφικών του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες, ως επένδυση για το μέλλον.

Ο λόγος για τον Βασίλη Αποστολόπουλο, που στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον Ατρόμητο και μένει ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Το olaPAOK.gr εντόπισε τον 22χρονο, ύψους 1.90 αμυντικό και ζήτησε την άποψή του για το θέμα. "Φυσικά και με ενδιαφέρει να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι το ίδιο θα ήθελε ο καθένας στη θέση μου", τόνισε ο νεαρός στόπερ, προσθέτοντας: "Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο του ΠΑΟΚ, το θέμα το χειρίζονται οι εκπρόσωποί μου. Δεν ξέρω ακριβώς ποιες επαφές έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν".

Ο νεαρός αμυντικός δεν θέλησε να πει περισσότερα, ωστόσο από τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε μαζί του είναι προφανές ότι ανυπομονεί να έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις των εκπροσώπων του με τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζουν ότι το όνομα του Αποστολόπουλου προτάθηκε, εξετάζεται κυρίως ως επένδυση για το μέλλον, χωρίς όμως να έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις. Αν τελικά, Ζαγοράκης-Κωνσταντινίδης το αποφασίσουν, ο παίκτης θα αποκτηθεί και πιθανότατα θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ