ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Αθανασιάδης: "Τίτλο με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθιέρωσή του στην ομάδα και τους στόχους που έχει.

Ο διεθνής επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Libero 107,4 στάθηκε στην χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας παρά τις απουσίες που υπήρχαν.

Ακόμη στάθηκε στην συνεργασία του με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλά και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβο.

Αρχικά ρωτήθηκε αν είχε προλάβει να συνεργαστεί με τον αδικοχαμένο Άνχελ Πεντράθα και απάντησε: " Δεν πρόλαβα να συνεργαστώ, ήταν να έρθει εκείνο το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό αλλά τελικά δεν ήρθε για την προετοιμασία της ομάδας και έτσι δεν τον γνώρισα".

Ακολούθως μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αστέρα και τις απουσίες της ομάδας είπε: " Οι απουσίες είναι πολύ μεγάλες, λείπουν πολύ σημαντικοί παίκτες από την ομάδα αλλά και τα παιδιά που υπάρχουν από πίσω μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τις απουσίες που έχουμε λόγω τραυματισμών ή καρτών. Στο παιχνίδι χθες δεν ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε κάπως νωχελικά στον αγώνα αλλά πετύχαμε ένα γκολ. Στην συνέχεια, στο καλό διάστημα που είχαμε από το 50` μέχρι το 65` κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε και τύχη για να πετύχουμε κι άλλα γκολ".

Σε ερώτηση για την οπισθοχώρηση της ομάδας ξεκαθάρισε: " Εμείς θέλουμε πάντα κι άλλα γκολ και προσπαθούμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ ώστε να εξασφαλίσουμε τη νίκη καθώς με το 1-0 πάντα κινδυνεύεις να ισοφαριστείς όπως έγινε στις Σέρρες. Δεν είναι στόχος μας να κρατάμε το 1-0 και δεν υπάρχει κάποια εντολή από τον προπονητή για αυτό, κανείς παίκτης 1-0, θέλουμε πάντα να πετυχαίνουμε και άλλα γκολ".

Αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω δίπλα του, είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί, Με έχει βοηθήσει πολύ και εντός και εκτός γηπέδου, μαθαίνω πολλά περισσότερα μαζί του, μου δίνει συμβουλές, να μην τα παρατάω αν χάσω κάποια φάση, να συνεχίσω να παίζω έτσι όπως παίζω. Με βοηθά και σε θέματα ψυχολογίας, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Δημήτρης".

Για τις ευκαιρίες που πήρε ο ίδιος αλλά και άλλοι νέοι παίκτες στον ΠΑΟΚ ανέφερε: " Εμένα με πίστεψε ο προπονητής, μου μιλούσε και μου έδινε συμβουλές. Κάθε παιδί που είναι στην ομάδα Νέων αυτό περιμένει, να πάρει μια ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή δίνονται ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ σε νεαρά παιδιά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Προσωπικά με βοήθηκε και ο χρόνος που ήμουν στις Σέρρες, πήρα παιχνίδια και εμπειρίες καθώς η Β' Εθνική είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Γύρισα πιο ώριμος και πιο έμπειρος από ότι πριν, χρειαζόμουν να πάρω παιχνίδια καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον ΠΑΟΚ και έπρεπε να γίνει αυτό, ένας χρόνος στη Β' Εθνική ήταν αρκετός και πριν από εμένα ο Σαλπιγγίδης και ο Καρυπίδης είχαν κάνει το ίδιο και τους ωφέλησε επίσης. Χρειάζεται όμως και η τύχη, μπορεί αν δεν έμπαινα με τη Λάρισα να μην ήμουν βασικός τώρα στην ομάδα".


Τέλος, για τους στόχους του στην συνέχεια της καριέρας του τόνισε: " Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Ένα Κύπελλο, κάτι... Αυτό το θέλει ο κάθε παίκτης. Με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ