ΠΑΟΚ

Ατομικό ο Αθανασιάδης, αναμονή για Βιτόλο

Ατομικό ο Αθανασιάδης, αναμονή για Βιτόλο
INTIME SPORTS

Οι ενοχλήσεις του Κλάους στον προσαγωγό, η ενσωμάτωση των Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς και Μαλεζά σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και οι εξετάσεις του Ισπανού μέσου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Τετάρτη (12/1) ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους έτρεξε μόνος του. Ατομικό ακολούθησαν, επίσης, οι Ανίς Μπουσαϊντί, Λούσιο Φιλομένο, Ναμπίλ Ελ Ζαρ και Κριστιάνο Μοράες.

Απεναντίας, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης συμμετείχαν οι Βλάνταν Ίβιτς, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Στέλιος Μαλεζάς, που από την Τρίτη (11/1) έχουν τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Όσον αφορά τον Βίκτορ Βιτόλο, υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, που βρίσκεται στην Ισπανία.

Τα αποτελέσματα αναμένονται να γίνουν γνωστά μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στο γόνατο του Ισπανού μέσου και να υπολογιστεί ο χρόνος επιστροφής του στις υποχρεώσεις του "Δικεφάλου".

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (13/1), στις 11:00, στη Σουρωτή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ