ΠΑΟΚ

Δεν περνά από τεστ ο Παναγιωτούδης

Δεν περνά από τεστ ο Παναγιωτούδης
INTIME SPORTS

Πώς αντιμετωπίζουν τον 17χρονο Κώστα Παναγιωτούδη ο Γιώργος Δώνης και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα τις προπονήσεις στον ΠΑΟΚ προκειμένου να "τσεκάρει" νεαρούς επαγγελματίες της Κ20, αλλά και τους ουκ ολίγους δανεικούς που είχε πέρυσι ο ΠΑΟΚ σε διάφορες ομάδες.

Η κοινή απόφαση με τη διοίκηση της ΠΑΕ είναι να εξαιρεθεί από αυτή την διαδικασία ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έστειλε μηνύματα ότι μπορεί να αποτελέσει μία σπουδαία επένδυση για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο 17χρονος μέσος να μην πήρε το χρόνο συμμετοχής του Κώστα Σταφυλίδη, ωστόσο στα παιχνίδια που αγωνίστηκε φρόντισε να δείξει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του και να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον συμπεριλάβουν στα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Πρόλαβε στα δύο ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε ως βασικός (με Δόξα Δράμας στην Τούμπα και Λεβαδειακό εκτός έδρας) να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα (κόντρα στη δραμινή ομάδα), το οποίο του έδωσε και το βραβείο του Best goal της 29ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Εικόνα από το νεαρό έχει και ο Γιώργος Δώνης που θα κληθεί να συνεχίσει τη δουλειά μαζί του από το σημείο που τη σταμάτησε ο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος, που συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση του νεαρού, του είχε δώσει την ευκαιρία να πάρει μία καλή γεύση από την πρώτη ομάδα, αφού,επί πολλούς μήνες συμμετείχε στις καθημερινές προπονήσεις. Περίμενε, μάλιστα, να ολοκληρώσει τις σχολικές υποχρεώσεις του (δίνει φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις) προκειμένου να δουλέψει ακόμη περισσότερο. Ο Παναγιωτούδης είναι στο γκρουπ των παικτών που θα μπούνε για προπονήσεις από τις 25 Ιουνίου και θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Δώνη στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ