ΠΑΟΚ

Δεν χαλάει το ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι!

ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ MOTIONTEAM

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν με την αποστολή φρόντισαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ να δώσουν ΠΑΟΚτσήδικο τόνο και να στείλουν το μήνυμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Το γλέντι δεν χάλασε ούτε μετά την "δολοφονική" επίθεση των Κροατών στο πούλμαν των φιλάθλων του "Δικεφάλου".

Οι οπαδοί της Ντιναμό έκαναν τα πάντα για να αμαυρώσουν το "ασπρόμαυρο" πάρτι που είχε στηθεί στο Ζάγκρεμπ από την ώρα που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πάτησαν το πόδι τους εκεί.

Αλλά οι "ασπρόμαυροι" οπαδοί δεν πτοήθηκαν και με πανό, σημαίες και κασκόλ, άφησαν το στίγμα τους στην κροατική πρωτεύουσα και έστειλαν το μήνυμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Τούμπα το αεροπλάνο!

Λίγες ώρες πριν, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή και τους λιγοστούς οπαδούς του ΠΑΟΚ θύμιζε... Τούμπα! Οι φίλοι του "Δικεφάλου" φώναζαν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης του ομάδας και ζητούσαν την πρόκριση στους "32".

Όλα αυτά πριν την επίθεση των Κροατών στο πούλμαν με το οποίο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την ξενάγησή τους στο Ζάγκρεμπ.

Δείτε ακόμη στο olaPAOK.gr φωτογραφίες και videos από την επίθεση που δέχτηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τους Κροάτες και το καμένο πούλμαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ