ΠΑΟΚ

Έξω Ίβιτς, μέσα Βιτόλο-Λίνο!

Έξω Ίβιτς, μέσα Βιτόλο-Λίνο!
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος κατέληξε στους παίκτες που θα ξεκινήσουν ως βασικοί στον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο (11/12) στην Τούμπα. Οριστικά εκτός ο Ίβιτς, στην αποστολή οι Βιτόλο-Λίνο.

Ο Μάκης Χάβος δεν φαίνεται να έχει κάποιο δίλημμα όσον αφορά το αρχικό σχήμα του αγώνα του Σαββάτου (11/12) με τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφού είδε στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (10/12) τον Ίβιτς να μην είναι σε θέση να ενισχύσει τον "Δικέφαλο", γνωρίζοντας ότι ο Μπουσαϊντί είναι τιμωρημένος και από την στιγμή που ο Σαβίνι δεν είναι 100% έτοιμος, φαίνεται να κατέληξε σε ένα σχήμα στο οποίο παίρνουν θέση βασικού ο Φωτάκης, ο Σακελλαρίου, ο Μπαλάδας και ο Σνάουτσνερ.

Συγκεκριμένα, ο Χαλκιάς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σνάουτσνερ δεξιά στην άμυνα, ο Σακελλαρίου αριστερά, Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της αμυντικής διάταξης, στα χαφ θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Μπαλάφας, μπροστά τους ως "μπαλαντέρ" ο Φωτάκης, αριστερά ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της γραμμής κρούσης ο Αθανασιάδης.

Φώναξε "παρών" ο Λίνο, έσφιξε τα δόντια ο Βιτόλο

Ο Βιτόλο κατάφερε να βγάλει εις πέρας τη σημερινή προπόνηση, παρά τους πόνους στο γόνατο. Έτσι ο μαχητικός αμυντικός χαφ του "δικέφαλου" έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε τον Μασιέλ Λίνο στην αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή, ώστε ο Βραζιλιάνος να αρχίσει και πάλι να μπαίνει σε κλίμα αγώνων και αν κριθεί απαραίτητο να βοηθήσει τον "Δικέφαλο" στο ματς με τους "κυανόλευκους".

Η 19 μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Φιλομένο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Βιτόλο, Παπάζογλου και Λίνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ