ΠΑΟΚ

Επαφές με Ρομπέρ για το μέλλον του

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Την ερχόμενη εβδομάδα ραντεβού με τον ατζέντη του Ρομπέρ. Τι γίνεται με τα οφειλόμενα για Γεωργιάδη

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αρχίσει επαφές με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είτε τα συμβόλαιά τους λήγουν, είτε το μέλλον τους στην Τούμπα είναι ανοιχτό, προσπαθώντας παράλληλα να βρει λύση και στο θέμα των διακανονισμών που πρέπει η ΠΑΕ να παρουσιάσει ενώπιον της UEFA στα τέλη Ιουνίου.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Μπερτράν Ρομπέρ. Ο Γάλλος έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Τούμπα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήδη έχει κάνει κάποιες τηλεφωνικές επαφές με τον Έλληνα ατζέντη του παίκτη και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και ένα ραντεβού στην Τούμπα για να συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας με τον Γάλλο παίκτη.

Τα 150.000 ευρώ που προβλέπονται από το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν είναι ένα ποσό που στην ΠΑΕ κρίνεται ιδαίτερα υψηλό στη νέα τάξη πραγμάτων του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να τεθεί στο τραπέζι το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας. Ωστόσο, ο παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει την ευκαιρία του να πάρει τις συμμετοχές που δεν είχε πέρσι.

Θέλει εξόφληση ως τα τέλη Ιουνίου ο Θεοδωρίδης

Στο μεταξύ, το μεσημέρι βρέθηκε στην Τούμπα και είχε επαφή με τον Ζήση Βρύζα ο Πέτρος Θεδωρίδης. Θέμα της συζήτησής τους η οφειλή του ΠΑΟΚ προς τον Πανσερραϊκό από τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού θέλει να εξοφληθεί το υπόλοιπο της οφειλής μέχρι τα τέλη Ιουνίου, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ πιέζεται για διακανονισμό ενόψει της εξέτασης από την UEFA. Λύση στο θέμα δεν βρέθηκε ακόμη και κατά συνέπεια θα υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ