ΠΑΟΚ

Τέλος ο Βρύζας που πάει Εθνική

ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ήρεμος περιμένει την σέντρα του αγώνα ο Ζήσης Βρύζας MOTIONTEAM

Την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Ζήσης Βρύζας! Διαβάστε την τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου του Δικέφαλου του Βορρά. Φήμες για συνεργασία με τον Σάντος.

Η παραίτηση του Ζήση Βρύζα από τη θέση του στον ΠΑΟΚ είναι η τελευταία είδηση που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βρύζα:

ποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου
".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια".

Τα πρώτα "σύννεφα"

Ο Βρύζας φέρεται να την είχε θέσει στη διάθεση της ΠΑΕ και αναμενόταν να προβεί σε μία δήλωση, με την οποία θα εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση

Πάντως η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες ο Ζήσης Βρύζας δεν έδινε το "παρών" στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ απουσίαζε και από το φιλικό με την Παρτιζάν την περασμένη Κυριακή. Η επίσημη δικαιολογία που άφηνε η ΠΑΕ να διαρρέει ήταν ότι βρισκόταν σε διακοπές, ωστόσο αποδεικνύεται πως ο λόγος ήταν άλλος.

Η είδηση της παραίτησης Βρύζα έχει πέσει ως βόμβα στις τάξεις των φίλων του "δικεφάλου". Διότι από την αρχή πίστευαν πως η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στα διοικητικά της ΠΑΕ ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή του παλιού του συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση αυτή η εξέλιξη είναι λογικό πως επιφέρει αναστάτωση, μόλις λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα του "δικεφάλου" με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ του Europa League. Γι' αυτό και η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη.

Φήμες για συνεργασία με Σάντος

Φήμες από την Θεσσαλονίκη, θέλουν τον Ζήση Βρύζα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον ΠΑΟΚ.

Ο Βρύζας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τις συγκεκριμένες φήμες, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, αν και η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το Βελιγράδι, όπου βρίσκεται η Εθνική για το φιλικό παιχνίδι με την Σερβία

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ