ΠΑΟΚ

Φήμες για Πελεγκρίνι - Κλίνσμαν

Φήμες για Πελεγκρίνι - Κλίνσμαν
Πελεγκρίνι

Δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εξετάζουν λύσεις για τον πάγκο της ομάδας και από την Ισπανία, λέγοντας χαρακτηριστικά μάλιστα πως δυο προπονητές παρακολούθησαν το παιχνίδι του Δικέφαλου με την Βιγιαρεάλ. Φήμες για Πελεγκρίνι - Κλίνσμαν.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ έχουν αφήσει λίγο πίσω το θέμα του νέου προπονητή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν εξετάζουν περιπτώσεις τεχνικών και δεν μιλάνε με αρκετούς από αυτούς.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου το Σάββατο το πρωί, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξετάζει δυο περιπτώσεις προπονητών από την Ισπανία και έναν από την Γερμανία. Μάλιστα οι δυο από αυτούς παρακολούθησαν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βιγιαρεάλ, έτσι ώστε να σχηματίσουν άποψη για το ρόστερ της ομάδας.

Εκτός από τις επαφές με τον Φλόρο, που αποκάλυψε πρώτο το sport24.gr, δημοσιεύματα θέλουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προσεγγίζουν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με σκοπό να μάθουν τις απαιτήσεις του και το αν ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα.

Κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο ωστόσο, εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων του Χιλιανού κόουτς, όμως στην Θεσσαλονίκη δεν το βάζουν κάτω και θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

Στο στόχαστρο επίσης βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου Γιούργκεν Κλίνσμαν. Ο 46χρονος τεχνικός είναι χωρίς ομάδα εδώ και ένα περίπου χρόνο, ενώ το κασέ του δεν θα πρέπει να θεωρείται απαγορευτικό.

Παρόλα αυτά είναι πρόταση ενός μάνατζερ και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φαίνονται επιφυλακτικοί ακόμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ