ΠΑΟΚ

Φοντανίνι έδειξε το σκάουτινγκ

Φοντανίνι έδειξε το σκάουτινγκ

Ο 22χρονος αμυντικός της Ατλέτικο Ραφαέλα, Φαμπρίσιο Φοντανίνι, έχει μπει στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να εντοπίσει κεντρικό αμυντικό με χαρακτηριστικά Κοντρέρας, που εκφράστηκε με το ταξίδι σκάουτερ στη Λατινική Αμερική πριν μερικές εβδομάδες.

Η έρευνα έγινε μέσα από παρακολούθηση αρκετών αγώνων και έβγαλε συγκεκριμένες περιτπώσεις παικτών που καλύπτουν τα στάνταρ του ΠΑΟΚ και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθεί μαζί τους η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του 22χρονου Φαμπρίσιο Φοντανίνι, κεντρικού αμυντικού της Ατλέτικο Ραφαέλα που συμμετέχει αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Αργεντινής.

Γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 1990, με ύψος 1.80 μ., ο Φοντανίνι που έχει περάσει δανεικός και από την Κίλμες, έχει στοιχεία Κοντρέρας στο παιχνίδι του και γι' αυτό κρίθηκε αρκετά συμφέρουσα περίπτωση.

Ο Φονταντίνι δεν είναι ελεύθερος, με δεδομένο όμως ότι μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του ανήκει σε μάνατζερ, μπορεί να αποκτηθεί με χρηματικό ποσό που μπορεί να διαθέσει ο ΠΑΟΚ.

Κίνηση για διαπραγμάτευση δεν έχει γίνει ακόμη από τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως ο Ζήσης Βρύζας να περιμένει και τις εξελίξεις στην υπόθεση Σαββίδη για να γνωρίζει ακριβώς με ποια "όπλα" θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ