ΠΑΟΚ

Η αποστολή για Ατρόμητο και... Μόναχο

Η αποστολή για Ατρόμητο και... Μόναχο
Μουσλίμοβιτς INTIME SPORTS

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, αφού επτά ποδοσφαιριστές δεν είναι στη διάθεση του Μακη Χάβου. Στην Γερμανία ο Μουσλίμοβιτς για να το δει γιατρός.

Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ατρόμητο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό (28/11) αγώνα της Τούμπας.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μεταβεί την Δευτέρα (29/11) στην Γερμανία ο Μουσλίμοβιτς για να εξεταστεί από την γιατρό που τον χειρούργησε.

Ούτε λίγο ούτε πολύ επτά παίκτες πρώτης γραμμής δεν είναι στα πλάνα του Μάκη Χάβου για το ματς με τον Ατρόμητο. Εκτός από τους τιμωρημένους Βιτόλο και Ίβιτς υπάρχουν και πέντε τραυματίες (Λίνο, Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς), από τους οποίους είναι δύσκολο ο Έλληνας τεσχνικός να έχει κάποιον μαζί του και στο ματς με την Μπριζ. Οι παραπάνω απουσίες είναι και ο λόγος που στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αφήνοντας μόνο εκτός τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες, Κουτζαβασίλη και Γιακουμή.

Οι 19 παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο είναι οι εξής:

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου, Φιλομένο, Κριστιάνο, Μπαλάφας, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης.

Εξονυχιστικές εξετάσεις στο Μόναχο για "Μούσλι"

Μετά από αρκετή σκέψη το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να γίνει την Δευτέρα (29/11) ταξίδι του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο Μόναχο προκειμένου ο Βόσνιος να εξεταστεί από την γιατρό που τον χειρούργησε πριν από δύο μήνες στους κοιλιακούς.


Οι γιατροί του ΠΑΟΚ έχουν ενδείξεις ότι οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο 29χρονος φορ σχετίζονται με το πρόβλημα που είχε και το καλοκαίρι για αυτό και θέλουν να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος έτσι ώστε διαπιστωθεί ποιο είναι ακριβώς τον πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ