ΠΑΟΚ

Η κενή θέση στη διοίκηση και ο Σαββίδης

Η κενή θέση στη διοίκηση και ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν προχώρησε ακόμη στην αντικατάσταση του Παντελή Κωνσταντινίδη στο Δ.Σ.

Έχουν συμπληρωθεί δύο εβδομάδες από τη μέρα που ο Παντελής Κωνσταντινίδης παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ακόμη δεν έχει γίνει η αντικατάστασή του.

Ο Ζήσης Βρύζας έχει κάνει κάποιες επαφές, έχει στο μυαλό του ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων που θα μπορούσαν διοικητικά να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ, ακόμη, όμως, δεν έχει καταλήξει στον άνθρωπο που θα προτείνει για αντικαταστάτη του Κωνσταντινιδη στην διοίκηση Πρωτοδικείου, μέσω του Ερασιτέχνη.

Ο λόγος της καθυστέρησης έχει να κάνει κυρίως με τις αναμενόμενς εξελίξεις στην υπόθεση Σαββίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την επένδυση του ομογενή επιχειρηματία στην ομάδα. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά είναι απόλυτα λογικό πώς ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην όλη διαδικασία.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πώς ήδη έχει βάλει έναν άνθρωπό του, τον Αντον Κοντάρεφ, στο δ.σ. και έχει συζητηθεί η προοπτική να μπει και δεύτερος, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Ο Βρύζας, πάντως, είναι προετοιμασμένος και σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης δεν προχωρήσει άμεσα στην επένδυσή του στην ΠΑΕ. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, είναι πιθανό και σ' αυτό το θέμα να υπάρξει εξέλιξη την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε πώς υποδέχεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τη μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ