ΠΑΟΚ

Η στατιστική "βγάζει" νικητή τον ΠΑΟΚ

Η στατιστική "βγάζει" νικητή τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η γλώσσα της στατιστικής βγάζει τον ΠΑΟΚ καλύτερο κόντρα στην Μπριζ, παρά με αντίπαλο την Ντιναμό στην Τούμπα την οποία είχε κερδίσει με 1-0.

Οι αδυναμίες και τα λάθη "κοστίζουν". Ο κανόνας επαληθεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ, σε μια στιγμή αδράνειας, επέτρεψε στην Κλαμπ Μπριζ να σκοράρει και να φύγει από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ηταν ουσιαστικά η μια από τις δύο φάσεις που έκαναν οι Βέλγοι μπροστά στα καρέ του Κρέσιτς, με την οποία κατόρθωσαν να βρουν στόχο.

Αντίθετα, σύμφωνα με τη στατιστική του αγώνα από την UEFA, ο «Δικέφαλος» είχε τέσσερις προσπάθειες που η μπάλα πήγε προς την εστία του Στίινεν. Αμφότερες οι ομάδες, επιπλέον, είχαν από τέσσερις ενέργειες η κάθε μία, που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικές.

Τα κερδισμένα κόρνερ, από εκεί και πέρα, ήταν 10-3 για τους «ασπρόμαυρους». Δύο φορές, ακόμη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποδείχτηκαν σε θέση οφσάιντ και καμία οι αντίπαλοί τους, ενώ τρεις φορές αντίκρισαν κίτρινη κάρτα έναντι τεσσάρων των Βέλγων. Σε 14 φάουλ υπέπεσαν οι γηπεδούχοι και σε 23 οι φιλοξενούμενοι.

Ο πιο καλός ΠΑΟΚ με Βιγιαρεάλ

Η παρουσία του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ ήταν αποτελεσματικότερη, σε σχέση με αυτήν που είχε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με δεδομένο πως κόντρα στους Κροάτες ο «Δικέφαλος» έκανε λιγότερες φάσεις, αλλά, βέβαια, κέρδισε (1-0).

Τις περισσότερες φάσεις στην Τούμπα, που καταγράφηκαν ως εύστοχες (βρήκε εστία δηλαδή), ο ΠΑΟΚ τις είχε στην 4η αγωνιστική, με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ (1-0). Τότε η αντίπαλος του φάνηκε απειλητική μπροστά στα καρέ του μόλις μια φορά, χωρίς να μπορέσει, φυσικά, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ