ΠΑΟΚ

"Η Τούμπα φρενάρει τους Ρόβερς!"

"Η Τούμπα φρενάρει τους Ρόβερς!"
INTIME SPORTS

Για ποιους λόγους, σύμφωνα με τη FIFA, οι Ιρλανδοί θα είναι πιο... μαζεμένοι στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, από ό,τι ήταν στο Λονδίνο, όπου προς στιγμήν "τρόμαξαν" την Τότεναμ

Η Τούμπα είναι μια έδρα που -σύμφωνα με όσους ασχολούνται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο- έχει τέτοια δυναμική, που φοβίζει τον αντίπαλο και τον κάνει να βλέπει με δέος την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό, τουλάχιστον, γίνεται αντιληπτό (και) από τα αναγραφόμενα στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, στο πλαίσιο της προαναγγελίας που κάνει για το παιχνίδι μεταξύ του "Δικέφαλου" και των Σάμροκ Ρόβερς.

Χαρακτηριστικά, στο κείμενο της FIFA αναφέρονται τα εξής: " Στο άλλο (σ.σ. προηγείται η αναφορά στην αναμέτρηση μεταξύ Τότεναμ-Ρουμπίν) παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Europa League, οι Shamrock Rovers πηγαίνουν στην έδρα του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες εξακολουθούν να ψάχνουν για μια πρώτη (σ.σ. ευρωπαϊκή) νίκη.

Οι Shamrock Rovers τρόμαξαν την Τότεναμ στην τελευταία ευρωπαϊκή τους έξοδο, στο Λονδίνο, αλλά το μακρινό ταξίδι (σ.σ. στη Θεσσαλονίκη), και η εχθρική ατμόσφαιρα (σ.σ. στην Τούμπα) που τους περιμένει στην Ελλάδα, μπορούν να τους κάνουν να αντιμετωπίσουν λίγο διαφορετικά αυτό το παιχνίδι, καθώς επίσης δεν θέλουν να καταστρέψουν τις πιθανότητές τους για τη διατήρηση του στέμματος στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, αφού η εγχώρια σεζόν φτάνει στο αποκορύφωμά της".

Για την άλλη αναμέτρηση του ομίλου, μεταξύ της Τότεναμ και της Ρουμπίν Καζάν, η FIFA αναφέρει: " Η Τότεναμ και η Ρουμπίν Καζάν κοντράρονται στο White Hart Lane για την πρωτοπορία στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου. Ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, είναι πιθανό να δώσει και πάλι την ευκαιρία στους αναπληρωματικούς να πάρουν χρόνο σε αυτή τη διοργάνωση, αν και οι επιλογές του περιορίζονται στην άμυνα, όπου Ledley King, Michael Dawson και William Gallas είναι όλοι τραυματίες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ