ΠΑΟΚ

"Κανένα business plan στην ΠΑΕ"

"Κανένα business plan στην ΠΑΕ"
Πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος διέψευσε τον νομικό εκπρόσωπο των Αράβων, Παρασκευά Σπυράτο σε όσα υποστήριξε σε παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στην εκπομπή "Ντέρμπι του μεσονυκτίου" φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (10/1) ο εκ των νομικών εκπρόσωπος των Αράβων, Παρασκευάς Σπυράτος. Όπως είπε ο κ. Σπυράτος, τη Δευτέρα (10/1) δόθηκε το bussiness plan των Αράβων στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να το μελετήσουν.

Ενώ δήλωσε άγνοια σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Άραβες να παίρνουν την ομάδα από την Τούμπα και να μετακομίζουν στο Καυτανζόγλειο, σε περίπτωση, φυσικά, που πάρουν τον "Δικέφαλο".

Η απάντηση του επίσημου ΠΑΟΚ ήρθε το πρωί της Τρίτης (11/1) μέσω ραδιοφωνικής τοποθέτησης του εκπροσώπου Τύπου, Κυριάκου Κυριάκου στον "Sport 103FM".

"Ανά έξι επτά ώρες υπάρχει και μία συνέντευξη από τους εκπροσώπους τους. Όταν λες πολλά πέφτεις σε ατοπήματα. Δεν πιστεύουμε πως οι υποψήφιοι επενδυτές ξέρουν τι λένε οι εκπρόσωποί τους. Δεν μπορούμε να μιλάμε για γήπεδα και bussiness plan, αφού δεν έχουν μπει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μόνο κακό κάνουν αυτά που λέγονται από τους εκπροσώπους των Αράβων. Κακό και στον ΠΑΟΚ και στους υποψήφιους αγοραστές" τόνισε αρχικά ο κ. Κυριάκος, τονίζοντας κατηγορηματικά: " Δεν μας ήρθε κανένα bussiness plan. Δεν μπορούν οι εκπρόσωποι να ξέρουν τι κάνει και τι δεν κάνει ο κύριος Ζαγοράκης. Η κατάσταση είναι ίδια. Έχουμε πει τι πρέπει να γίνει για να τελειώσει το θέμα. Κρατάμε τη μπάλα χαμηλά. Δε θέλουμε να δημιουργούμε προσδοκίες στον κόσμο. Δεν μπορείς να παίζεις με τη ψυχολογία του κόσμου που περιμένει αυτή η ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται".

Και συνέχισε: "Ο κύριος Ζαγοράκης μίλησε τελευταία φορά με τον κύριο Οντέι μέσα στις γιορτές και αυτό περισσότερο για να ανταλλάξουν ευχές. Όλα τα ουσιαστικά θέματα που είχαν να πουν τα είπαν πριν τα Χριστούγεννα. Από εκεί και μετά δεν είχε τίποτα."

Στο τέλος της τοποθέτησής του για τους υποψήφιους επενδυτές ο κ. Κυριάκος ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει κανένας εκνευρισμός από τη συμπεριφορά των Αράβων επενδυτών, αλλά από τον τρόπο διαχείρισης του θέματος από τους εκπροσώπους τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ