ΠΑΟΚ

Κοντρέρας: "Γεμάτη χρονιά για μένα"

Κοντρέρας: "Γεμάτη χρονιά για μένα"
Κοντρέρας INTIME SPORTS

Ο 33χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στην πατρίδα του για την "γεμάτη" χρονιά που πέρασε με τον "Δικέφαλο του Βορρά" και την Εθνική του, το νέο έτος που ξεκίνησε αλλά και το αν σκέφτεται να εγκαταλείψει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Σε μια συνέντευξη για την χρονιά που έφυγε... και την χρονιά που μόλις μπήκε έδωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο αμυντικός του "Δικέφαλου του Βορρά", παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Χιλής και εκτός από την ομάδα του μίλησε και για τον ΠΑΟΚ.

"Ήταν μία γεμάτη και καλή χρονιά για μένα, με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ με την εθνική ομάδα και σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος με όσα έζησα μέσα στο 2010.


Και με τον σύλλογό μου τον ΠΑΟΚ όπου κατακτήσαμε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και παίξαμε στο Champions League, ενώ πραγματοποιούμε καλή πορεία στο Europa League, αλλά και με την εθνική ομάδα όπου συμμετείχαμε στο μουντιάλ και προκριθήκαμε στους 16 της τελικής φάσης", είπε αρχικά ο 33χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ και απάντησε:

- Για το 2011 και τις προοπτικές της εθνικής του με το Κόπα Αμέρικα: " Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Η εθνική ομάδα πρέπει να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές και να παλέψουμε για την κατάκτηση του τροπαίου. Δείξαμε στο Μουντιάλ πως είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε".

-Για το αν σκέφτεται, παρά την ηλικία του διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Εθνική: " Θα είμαι παρών. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο Κόπα Αμέρικα. Πάντα θα είμαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας όταν με καλεί. Βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται για αρκετό καιρό ακόμη με το εθνόσημο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ