ΠΑΟΚ

Κοντρέρας: "Τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΑΝ MVP ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΑΝ MVP ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Ο MVP της 13ης αγωνιστικής, Πάμπλο Κοντρέρας στο πλαίσιο της βράβευσής του εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς κόσμο στην Κέρκυρα.

Η συνολική του απόδοση αλλά και το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λάρισα στο νέο της γήπεδο ανέδειξαν τον Χιλιανό αμυντικό ως το σημαντικότερο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής που μας πέρασε.

Ο Κοντρέρας βραβεύτηκε για τη συγκεκριμένη διάκριση σε μπουτίκ της Τούμπας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Μήτογλου.

Συγκεκριμένα ο Χιλιανός είπε για το βραβείο που παρέλαβε: "Είναι μία αναγνώριση για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό το βραβείο. Για εμένα όμως το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα που έχει η ομάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε".

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ως το τέλος της χρονιάς να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους και ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε".

Δείτε περισσότερα βίντεο μέσα από την κάμερα του OlaPaok.gr.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηρακλή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Το πρώτο για εμάς είναι να μη δεχτούμε γκολ και να είμαστε δυνατοί. Πρέπει κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ".

Για τις φιλοδοξίες του: "Μακάρι να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!"

Ο Δημήτρης Μήτογλου, ο οποίος έκανε τη βράβευση, είπε από την πλευρά του παραδίδοντας το βραβείο: "Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρίσκεσαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας και ελπίζω να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα".

Ο Κοντρέρας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Μήτογλου και τόνισε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ και είναι μεγάλη τιμή που δέχομαι ένα βραβείο από έναν μεγάλο παίκτη".

Χωρίς κόσμο στην Κέρκυρα

Στο μεταξύ, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης (Παρασκευή 10/12) του αγώνα της 15ης αγωνιστικής, μεταξύ της Κέρκυρας και του ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των οπαδών του "Δικεφάλου", αφού το πρόβλημα που υπάρχει στην κερκίδα φιλοξενουμένων του γηπέδου της νησιωτικής ομάδας αποδείχτηκε αξεπέραστο. Όπως έγινε γνωστό, τελικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πάρει 30 προσκλήσεις για να καλύψει τις ανάγκες των συνοδών της αποστολής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ