ΠΑΟΚ

Μετέωροι Σαβίνι, Τσιρίλο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ανακατέψουν την τράπουλα για να αναστρέψουν το κλίμα κι ο Σαβίνι με τον Τσιρίλο βάζουν υποψηφιότητα να γίνουν... αλλαγή. Στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης τους

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας θα αλλάξει, καθώς έχουν αποφασίσει να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να γίνει αυτό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να να προχωρήσει σε μία αναδόμηση στην ομάδα, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο λειτουργικό.

Ο «Ζαγόρ» έχει καθημερινή επαφή με τον Παύλο Δερμιτζάκη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Παντελή Κωνσταντινίδη και αναμένεται να προχωρήσει στις κατάλληλες κινήσεις με τη βοήθεια των στενών του συνεργατών.

Σαβίνι ή Τσιρίλο

Στο μεταξύ ο Φεντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ των Σαβίνι-Τσιρίλο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον των δυο πελατών του. Υπάρχει διάθεση από τον Δικέφαλο να αποδεσμευτεί από έναν κεντρικό αμυντικό κάτι που αποκάλυψε με δηλώσεις του και ο Παύλος Δερμιτζάκης

Με απουσίες και στα Τέμπη


Με έντεκα απουσίες διεξήχθη η προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ , αφού αρκετοί παίκτες συμμετέχουν σε υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Στο μεταξύ σήμερα έγινε γνωστό επίσης ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν έχουν φύγει για της Εθνικές τους θα δώσουν την Κυριακή το παρών στα Τέμπη στο μνημόσυνο των έξι αδικοχαμένων φίλων του Δικέφαλου. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το παρών θα δώσει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης αλλά και εκπρόσωποι του τεχνικού τιμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ