ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Θα βάλω κι άλλους νέους"

Μπόλονι: "Θα βάλω κι άλλους νέους"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στην εμφάνιση του Κώστα Σταφυλίδη. Τι είπε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, Μπαλάφα, Παπάζογλου.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στην πρώτη συμμετοχή του Σταφυλίδη, ενώ τόνισε ότι όταν αισθανθεί ότι χρειάζεται θα βάλει κι άλλους νέους. Ακόμη, αναφέρθηκε στην εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ επισήμανε ότι θέλουμε τη νίκη και στο ερχόμενο ματς με την Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μπόλονι:

"Ήταν ένα παιχνίδι που εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαμε να κερδίσουμε καιρό στην Τούμπα υπήρχε πίεση στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αυτή η πίεση ήταν παρούσα μέχρι το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς μετά το τρίτο γκολ αυτή η πίεση έφυγε τελείως και είναι γεγονός ότι μετά την πίεση δεν μπορείς να παίξεις. Σίγουρα είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να δω περισσότερα γκολ σήμερα, γιατί η νίκη μας είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και σίγουρα μετά το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο.

Πριν από τον αγώνα είχα ζητήσει από τους φιλάθλους να στηρίξουν αν δουν κάποιο νέο και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί στήριξαν τον Σταφυλίδη στην πρώτη του συμμετοχή. Θέλω να πιστεύω ότι με τους τρεις βαθμούς θα ξεκινήσουμε αλλιώς την εβδομάδα, γιατί παρόλο που παίζουμε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας είναι δύσκολο να κάνεις δύο σερί νίκες, αλλά στόχος μας είναι μόνο η νίκη".

Για την πρώτη συμμετοχή του Σταφυλίδη: "Ο Σταφυλίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Είχε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Είχε μαχητικό πνεύμα, ένα μακεδονικό πνεύμα. Είναι ένας παίκτης που τον πρόσεξα και τον αισθάνθηκα καλύτερα σαν παίκτη. Πήρε πολλές κεφαλιές χωρίς να είναι πολύ ψηλός. Αλλά είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμη έτοιμος. Είδα το επίπεδο της φυσικής κατάστασης της πρώτης Εθνικής, κάποιες φορές ήταν πολύ για αυτόν, έστω και αν η ένταση δεν ήταν μεγάλη σε αυτό το παιχνίδι.

Επίσης, σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψει, αλλά και στο τεχνικό κομμάτι γιατί είδα μερικές καλές σέντρες, αλλά και κάποιες όχι. Τακτικά σε κάποια κομμάτια είναι πράγματα που μου άρεσαν, γιατί ήξερε πότε να κλείνει μέσα και στο τακτικό κομμάτι τον είδα να μην κάνει πάντα τις σωστές επιλογές. Σίγουρα λοιπόν το ντεμπούτο του ήταν ένα θετικό και πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει. Για το αν συνεχίζω να βάζω, ναι θα το κάνω αρκεί να μου δείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Αποστολόπουλος που μπορεί να μην έπαιξε, αλλά μπορεί να αγωνιστεί. Αυτό θέλει, όμως, προσοχή γιατί και οι μεγάλοι που χάνουν τη θέση τους σίγουρα νευριάζουν".

Γεωργιάδης: "Σημαντικό το γρήγορο γκολ και η αποβολή"

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ έκανε ευκολότερη την αποστολή του "Δικεφάλου" σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος επισήμανε πως πλέον οι "ασπρόμαυροι" επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, σε τέτοια παιχνίδια αν σκοράρεις νωρίς γίνονται εύκολα τα πράγματα. Αυτός ήταν και εμάς ο στόχος μας. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σίγουρα αυτό μας βοήθησε αλλά έπαιξε ρόλο και η αποβολή του παίκτη. Την χρειαζόμασταν πολύ αυτήν νίκη για πολλούς λόγους, τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κερκύρα που παίζουμε πάλι στην Τούμπα, θέλουμε και εκεί την νίκη για να ανεβούμε και βαθμολογικά γιατί είχαμε πολλές απώλειες".

Παπάζογλου: "Αρχίζουμε την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα"

Χαρούμενος τόσο νίκη, αλλά και για το γκολ που σημείωσε ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός αναφέρθηκε στην ανάκαμψη που ξεκινάει ο "Δικέφαλος", μίλησε για το άγχος που υπήρχε, για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και για την προσωπική του δουλειά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: "Θέλαμε πολύ την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέραμε ότι είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό το ματς. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε τις διαθέσεις μας μπορέσαμε μπήκαμε μπροστά στο σκορ , είχαμε το ευτύχημα να μείνει με δέκα παίκτες ο αντίπαλος όποτε ήταν και για μας πιο εύκολο προκειμένου να πετύχουμε και άλλα γκολ και να κλειδώσουμε την νίκη".

Σίγουρα έγινε πιο εύκολο το έργο μας απλά πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα, μια ποιοτική ομάδα που θα δυσκολευτούν να την κερδίσουν. Και από το τελικό σκορ δεν μπορούμε να βγάλουμε απόλυτα συμπεράσματα αλλά νομίζω ότι έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλή αρχή για τα επόμενα παιχνίδια".

Για το άγχος που υπήρχε πριν το παιχνίδι: "Πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν το άγχος από την αρχή του παιχνιδιού θέλαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε για ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Καταφέραμε να κερδίσουμε με ωραίο σκορ".

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα: "Είναι απαραίτητη η νίκη με Κέρκυρα σημαντικό παιχνίδι θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς για να φτάσουμε στην κορυφή".

Για την προσωπική δουλειά: "Δουλεύω στις προπονήσεις. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και θα αρπάξω κάθε ευκαιρία. Το σημερινό γκολ δεν μου λέει τίποτα συνεχίζω την δουλειά για να πετύχω και άλλα".

Μπαλάφας: "Κάναμε αυτό που έπρεπε"

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη "NOVA" επισημαίνοντας ότι ήταν καθήκον του "Δικεφάλου" να πάρει το ματς. Ακόμη, μίλησε για την επιλογή του Μπόλονι να του δώσει φανέλα βασικού ως στόπερ

"Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε. Ο προπονητής μας είπε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς. Σημαντικό ήταν το ότι επέστρεψαν κάποια παιδιά. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς. Κάθε εβδομάδα θέλουμε την νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα.

Είναι ευχάριστο για έναν παίκτη να ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει που θα παίξω. Προσωπικά μ'αρέσει περισσότερο να παίζω αμυντικό χαφ. Αυτός όμως αποφασίζει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ