ΠΑΟΚ

Ο τσατισμένος Δερμιτζάκης και η επιστροφή Μανδρίνου

Ο τσατισμένος Δερμιτζάκης και η επιστροφή Μανδρίνου
INTIME SPORTS

Δεν μπορούσε να… το αφήσει έτσι ο Παύλος Δερμιτζάκης που μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του εξαιτίας της ισοπαλίας στην Τρίπολη εναντίον του Αστέρα.

Για μισή ώρα σχεδόν πριν την προπόνηση της Δευτέρας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Δερμιτζάκης ήθελε χθες να "ταρακουνήσει" τους παίκτες, ενόψει μάλιστα και των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

"Ήταν επιεικώς απαράδεκτη η εμφάνισή μας στο παιχνίδι με τον Αστέρα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Αυτή δεν ήταν η εμφάνιση σοβαρής ομάδας που θέλει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι από εσάς δεν ανταποκριθήκατε σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του αγώνα.


Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείχνουμε περισσότερο πάθος και να μην υποτιμούμε τον αντίπαλο. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, γιατί έχουμε συνεχόμενους αγώνες και πρέπει να τα καταφέρουμε".

Στην συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τους Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου, τι δύο αλλαγές του αγώνα στην Τρίπολη. "Περίμενα περισσότερα από εσάς. Μπήκατε ως αλλαγή για να δώσετε ώθηση στην ομάδα μεσοεπιθετικά. Δεν τα καταφέρατε".

Επιστρέφει ο Μανδρίνος

Στο μεταξύ σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό διότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Ανδρέα Μανδρίνου.

Αυτή την στιγμή συμμετέχουν έξι άτομα στο διοικητικό συμβούλιο και πολύ σύντομα το σχήμα θα γίνει επταμελές με την επιστροφή του Ανδρέα Μανδρίνου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ