ΠΑΟΚ

Περιμένει Ελ Ζαρ, παρελθόν ο Μίλιεβιτς

Περιμένει Ελ Ζαρ, παρελθόν ο Μίλιεβιτς

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο (10/09) το μεσημέρι ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κι ενώ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας λύθηκε το συμβόλαιο του Κρίστιαν Μίλιεβιτς.

Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευή (10/09, 13:30) στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" κι ενώ για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής με τελικό προορισμό την Τρίπολη. Εκεί όπου το Σάββατο (11/09, 17:15) είναι να αντιμετωπίσει για την 2 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League τον Αστέρα.

Κι όσο για την λύση του συμβολαίου με τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς; Αυτή έγινε για προσωπικούς λόγους του νεαρού ποδοσφαιριστή και τους οποίους εξήγησε στην διοίκηση της ΠΑΕ που τον φέρνουν να επιστρέφει στην Σουηδία.

Στην διάρκεια του απογεύματος εξάλλου οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στον σύνδεσμο του Κορδελιού πραγματοποιώντας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πορεία διαμαρτυρίας για τους πέντε συλληφθέντες οπαδούς της ομάδας με τις κινητοποιήσεις να είναι να συνεχιστούν και αύριο (10/09) και να κορυφωθούν το Σάββατο (11/09).

Η σημερινή πορεία των περισσοτέρων από 1.500 φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε κατεύθυνση το Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης όπου με συνθήματά τους διαδήλωσαν για ακόμη μία μέρα χωρίς να συμβεί το παραμικρό την αντίθεσή τους στην προφυλάκιση των πέντε. Οι συγκεντρωμένοι φρουρούνται από ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς, όμως, να έχει σημειωθεί το παραμικρό.

Για αύριο εξάλλου ορίστηκε νέα συγκέντρωση στις 20:00 στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, ενώ οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα κορυφωθούν το Σάββατο (11/09), στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ. Υπενθυμίζεται δε ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ανακοινώσει από χθες ότι η εκδρομή στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα δεν θα γίνει εξαιτίας της συγκέντρωσης στην ΔΕΘ.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης πέραν από τα 1.400 που έχουν συμφωνηθεί. Η κίνηση αυτή ήταν αποτέλεσμα του ότι το πρωί της Πέμπτης φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα γραφεία της βελγικής ομάδας και ζήτησαν εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ