ΠΑΟΚ

"Προτεραιότητα το εξωτερικό..."

"Προτεραιότητα το εξωτερικό..."
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ξεκαθάρισε με δηλώσεις στην ιστοσελίδα "Olapaok.gr| ποιές είναι αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητές του για την καριέρα του. Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον ΠΑΟΚ, ποια είναι η στάση της ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό είναι το γαλλικό δημοσίευμα της Τρίτης (18/1), που αναφέρει ότι οι ομάδες που είναι πιο κοντά στο Γαλλοαλγερινό επιθετικό είναι ο "Δικέφαλος" και η γαλλική Λιλ.

Σε μία προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση, η ιστοσελίδα "Olapaok.gr" επικοινώνησε με τον πρώην, πλέον, άσο της ΑΕΚ και τον ρώτησε για τα δημοσιεύματα που τον φέρουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ

"Κανένα σχόλιο. Προτεραιότητα για μένα είναι το εξωτερικό", ήταν η κοφτή απάντησή του, ενώ σε επισήμανση που του έγινε πως σε περίπτωση έλευσής του στην Τούμπα ο κόσμος του "Δικεφάλου του Βορρά" θα ενθουσιαζόταν, δήλωσε: "Θα δούμε...".

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την πλευρά της, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι διοικούντες το σύλλογο, τηρεί στάση αναμονής. Παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα Τζιμπούρ και περιμένει την κατάληξη.

Έχει ενημερώσει τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, ότι στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δε συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού, τότε η πόρτα της Τούμπας είναι ανοικτή γι' αυτόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ